Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Už ju viac netají: Zostarnutý Joey z Priateľov konečne ukázal priateľku!

Matt LeBlanc Zobraziť galériu (2)
Matt LeBlanc (Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Sayles, File)

Definitívne prelomil všetky tajnosti. Sympatický Matt LeBlanc iba potvrdil fámy o svojej novej priateľke a počas filmového festivalu Tribeca ju oficiálne predstavil verejnosti.

Šepkalo sa o tom už viac než rok, ale až teraz sa pohli ľady.LeBlanc viackrát dementoval informácie o novomvzťahu, no teraz je všetko inak.Jeho priateľkou je šarmantnáAurora Mulligan, o 17 rokov mladšia írska asistentka produkcie relácie Top Gear, ktorú nezabudnuteľný Joey už dlhší čas moderuje.

Matthew Steven LeBlanc je známy predovšetkým ako Joey Tribbiani z kultového sitkomu Priatelia (1994 - 2004) a jeho voľného pokračovania Joey (2004 - 2006). Dosiaľ si vyslúžil päť nominácií na Zlatý glóbus, z ktorých jednu sa mu v roku 2012 podarilo premeniť na víťazstvo, keď ho ocenili za hlavnú úlohu v komediálnom seriáli Epizódy (2011).

Získal tiež sedem nominácií na Primetime Emmy - tri za Priateľov a štyri za Epizódy. Zahral si aj vo filmoch Stratení vo vesmíre (1998), Charlieho anjeli (2000), Komando v sukniach (2001), Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003) či Lovesick (2014).

Aurora Mulligan a Matt
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia)

Viac o téme: Matt LeBlancAurora Mulligan
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu