Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Brad Pitt predpovedal počasie: S Trumpom nemáme žiadnu budúcnosť!

Brad Pitt
Brad Pitt (Zdroj: YouTube/Comedy Central)

Tak toto sa nevidí často. Brad Pitt ako televízna rosnička. V show austrálskeho komika Jima Jefferiesa predpovedal počasie. Bohužiaľ, týkalo sa to nedávnych udalostí v Spojených štátoch. Išlo o odstúpenie USA od parížskej klimatickej dohody. Donald Trump je za toto rozhodnutie kritizovaní nielen politikmi, ale aj mnohými aktivistami aj z hereckých kruhov.

Komik Jim Jefferies je známy svojím ostrým slovníkom a nebojí sa vyjadriť názor na akúkoľvek tému. Tentokrát si nenechal ujsť aj rozhodnutie amerického prezidenta Donalda Trumpa. Doteraz účinkoval ako stand-up komik, no od utorka má aj svoju vlastnú show, ktorá nesklamala.


Mohlo by vás zaujímať: Náhrada za Angelinu? Brad Pitt mal flirtovať s krásnou kolegyňou na FOTO!


"Svet stále zápasí s Trumpovým odstúpením od parížskej klimatickej dohody. Ešte raz sa k tomu vyjadríme predtým, než sa s vami rozlúčime. Čo vlastne klimatické zmeny sú a čo to znamená pre svet, nám vysvetlí naša rosnička," povedal komik. "Tak ako to vyzerá, pán meteorológ?"

V tom sa na obrazovke objavil Brad Pitt. "Ďakujem, Jim. Takže nastane oteplenie v tejto oblasti a aj v tejto oblasti," ukázal Pitt. Moderátor sa ho spýtal, či má nejakú predpoveď do budúcna. "My už nemáme žiadnu budúcnosť." Toto vyjadrenie bolo reakciou na Trumpovo rozhodnutie. Stručné, jasné, výstižné. Ktovie, možno sa ako rosnička Brad Pitt uchytí aj v ďalších dieloch.

Viac o téme: Brad PittDonald TrumpJim Jefferies
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu