Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Boli úspešní a slávni: Týmto hercom stačila chvíľka, aby si zruinovali kariéru!

Koláž - skazili si kariéru Zobraziť galériu (6)
Koláž - skazili si kariéru

Každý robí rozhodnutia, ktoré neskôr ľutuje. V prípade hollywoodskych hviezd však naberajú obrovské rozmery. Často až také, že ich stoja kariéru. Pozrite sa, ktoré herecké hviezdy dokázali svoju kariéru zruinovať v priebehu sekundy.

O. J. Simpson

O.J.Simpson
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Bývalý hráč amerického futbalu, herec a usvedčený zločinec. O. J. Simpson si prežil svojich pár minút slávy na ihrisku, ale aj v hereckej brandži. Zlom však prišiel v roku 1994, kedy bol obvinený z vraždy dvoch ľudí - svojej manželky Nicole Brown Simpson a čašníka Ronalda Goldmana. Bol síce neskôr oslobodený, no civilný právny proces ho odsúdil k mnohomiliónovej náhrade škody. V roku 2007 bol zatknutý za ďalšie zločiny a vo väzení je dodnes.


Mohlo by vás zaujímať:Bodyguardi odhalili tajomstvá: Šialená Angelina, smradľavá Julia či obrnený Depp!


Amanda Bynes

Amanda Bynes
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Amanda kedysi patrila k najkrajším tínedžerským herečkám, dnes sa však na ňu len ťažko pozerá. Herečka účinkovala v mnohých obľúbených romantických komédiách, no podobne ako iné detské hviezdy slávu veľmi nezvládla. Výrazne sa na nej podpísali problémy s alkoholom a drogami. Dnes sa síce snaží dostať naspäť, no zruinovanú kariéru už nezachráni.


Mohlo by vás zaujímať:Herectvo hodili za hlavu, účty však zaplatiť musia: Dnes učia, podnikajú a obsluhujú!


Mel Gibson

Mel Gibson
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Pre Mela Gibsona bol osudný rok 2006, kedy v podstate spáchal profesionálnu samovraždu. Herca vtedy opäť zadržala polícia za riadenie pod vplyvom alkoholu, k čomu sa pridal aj jeho obrovský emocionálny výbuch.Verejné odsúdenie si najmä vyslúžil za slová: „Zasraní Židia. Židia sú zodpovední za všetky svetové vojny. Ste Žid?“ Túto nemiestnu otázku smeroval na policajta, ktorý ho pri jazde v opilosti zadržal. Gibson bol verejne obvinený z alkoholizmu a antisemitizmu, situáciu upokojil až jeho kajúcny prístup. Úspešnú kariéru mu to však nevrátilo.

Macaulay Culkin

Macaulay Culkin
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Ani obľúbený Kevin McCallister príliš nezvládol slávu. Svoju rozbehnutú hereckú kariéru zničil drogami. Žiara reflektorov mu rozhodne neprospela a po čase ho bolo v uliciach vidno vychudnutého, s prepadnutou tvárou. Culkinovi sa síce obrovský herecký talent nedá uprieť, no už s ním nemá záujem spolupracovať žiadny z filmových producentov.


Mohlo by vás zaujímať:Nebezpečne rozmaznané hviezdy: Takto sa správajú, keď im nie je po vôli!


Lindsay Lohan

Lindsay Lohan
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

V čase najväčšej slávy vyzeral úspech Lindsay Lohan ako nezničiteľný. Hereckú kariéru mala skvelerozbehnutú a stala sa miláčikom divákov. Slávu však nezvládla a jej nelichotivé fotky zaplavili stránky bulváru. V spoločnosti sa objavovala opitá či nadrogovaná a niekoľkokrát skončila vo väzení. Dnes sa usiluje svoje správanie napraviť, no jej neblahá povesť bráni v úspešných spoluprácach.

Viac o téme: Mel GibsonLindsay LohanMacaulay CulkinAmanda BynesO. J. Simpson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu