Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Totálne zaskočené fanúšičky: Spiderman šokoval vyhlásením o vzťahu s mužom!

Andrew Garfield
Andrew Garfield (Zdroj: SITA)

Herec Andrew Garfield poriadne prekvapil svoje fanúšičky. A možno aj fanúšikov. Najnovším vyhlásením vzbudil poriadne pochybnosti o svojej orientácii.

Herec momentálne stvárňuje v divadelnej hre homosexuála, ktorý bojuje s AIDS. Lenže... Najnovším tvrdenímprekvapil. Počas rozhovoru s fanúšikmi prostredníctvom internetu sapriznal, že je otvorený homosexuálnemu vzťahu.

"Pokiaľ viem, nie som homosexuál," uviedol pre Gay Times. "Možno neskôr v mojom živote to príde a som si istý, že to bude úžasné. Ale teraz som tam, kde som, čo je taktiež úžasné," dodal Garfield.

Andrew Russell Garfieldodštartoval kariéru v tínedžerskom seriáli Sugar Rush (2005 - 2006) a v roku 2007 sa objavil v seriáli Pán času (2005). Prelom prišiel so snímkou Sociálna sieť (2010), kde stvárnil Eduarda Saverina a získal nominácie na Zlatý glóbus i cenu BAFTA.

V snímkach Amazing Spider-Man (2012) a Amazing Spider-Man 2 (2014) sa predstavil ako Peter Parker a jeho superhrdinské alter ego Spider-Man. Zahral si tiež v historických drámach Mlčanie (2016) aHacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu (2016). Stvárnenie Desmonda Dossav poslednej menovanej mu vynieslo prvúnomináciu na Oscarav kariére.V roku 2015 sa rozišiels herečkou Emmou Stone.

Viac o téme: Andrew Garfield
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu