Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nie sú príbuzní, ale mohli by byť: FOTO Veď vyzerajú úplne rovnako!

Koláž - podobajú sa, ale nie sú rodina Zobraziť galériu (8)
Koláž - podobajú sa, ale nie sú rodina

Je pravdou, že v hollywoodskych kruhoch sa to priam hmýri rodinnými príslušníkmi. Pozor však na to, že nie všetci, ktorí sa podobajú, musia mať spoločných predkov. Mnohých si dokonca často zamieňame a pritom nemajú vôbec nič spoločné. Pozrite sa, ktorí herci a herečky nám dokážu svojou podobnosťou zamotať hlavu.

Jaime Pressly aMargot Robbie

Jaime Pressly, Margot Robbie
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: brightside.me)

Rovnaké blond vlasy, modré oči, sexi drsný výraz vtvári. Krásne herečky síce vyzerajú ako dvojčatá, no oddeľuje ich trinásťročný vekový rozdiel. Zatiaľ čo staršia zdvojice, Američanka Jaime Pressly, je úspešná najmä vseriáloch, Austrálčanke Margot Robbie sa darí na filmovom plátne.


Mohlo by vás zaujímať:Najpodivnejšia úloha jej života? Nádherná herečka ju má na dosah ruky!


Leighton Meester aMinka Kelly

Leighton Meester, Minka Kelly
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: brightside.me)

Herečka Leighton Meester sa preslávila predovšetkým úlohou kráľovnej azlého dievčaťa Blair Waldorf vúspešnom seriáli Gossip Girl apochádza zTexasu. Druhá zdvojice krásnych brunetiek Minka Kelly sa narodila priamo vepicentre celebrít, vLos Angeles. Vjej prípade malo byť herectvo len ako koníček, pretože sa plánovala stať chirurgickým technikom.


Mohlo by vás zaujímať:Obľúbenejší ako hlavní hrdinovia: Bez týchto postáv by boli seriály o ničom!


Henry Cavill aMatt Bomer

Henry Cavill, Matt Bomer
Zobraziť galériu (8)

Jeden modrooký, druhý modrooký. Jeden fešák idruhý fešák. Ale jeden Brit adruhý Američan. Najnovší predstaviteľ muža z ocele Henry Cavill mohol byť Supermanom už dávno, ale vtedy ho ako Clarka Kenta nechceli. Charizmatický Angličan si však cestu knajznámejšiemu hrdinovi neskôr našiel. Matt Bomer sa často pohybuje vrebríčkoch najpríťažlivejších mužov sveta aje neoddeliteľnou súčasťou mnohých seriálových aj filmových projektov. Hoci sú obaja herci príťažliví, len ujedného máte, dámy, šancu. Matt Bomer žije so svojím dlhoročným partnerom.

Sarah Hyland aMila Kunis

Sarah Hyland, Mila Kunis
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: brightside.me)

Obe sú krásne, príťažlivé aúspešné. Sarah Hyland aMila Kunis sú vniektorých prípadoch priam na nerozoznanie. Odlíšiť ich ale môžeme okrem veku aj pôvodom. Mila Kunis pochádza zUkrajiny, do Los Angeles sa presťahovala so svojou rodinou po odtrhnutí sa Ukrajiny od ZSSR. Mladšia zdvojice Sarah Hyland je rodená Newyorčanka ana herecké výslnie sa dostala vďaka filmom zdielne Disney.

Dane Cook aSkylar Astin

Dane Cook, Skylar Astin
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: brightside.me)

Títo dvaja sympatickí herci jednoducho nemôžu byť dvojčatami. Pätnásťročný vekový rozdiel to nedovolí. Azda najznámejšou filmovou rolou mladšieho Skylara Astina je úloha voboch snímkach Ladíme. Druhý fešák sa prevtelil do viacerých úspešných postáv adnes sa okrem herectva venuje aj svojej produkčnej spoločnosti.


Mohlo by vás zaujímať:Fascinujú vás ladné baletné kreácie? Tieto filmy by ste si mali pozrieť!


Natalie Portman aKeira Knightley

Natalie Portman, Keira Knightley
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: usmagazine.com)

Známe aúspešné herečky nespájajú len podobné črty tváre, ale predovšetkým obrovský herecký talent, ktorý prejavili vmnožstve filmov. Čo ich odlišuje, je predovšetkým ich rodisko. Natalie pochádza zIzraela aKeira zase zVeľkej Británie.

Viac o téme: Margot RobbieHenry CavillKeira KnightleyNatalie PortmanMila KunisMatt BomerSarah HylandLeighton MeesterMinka KellyJaime PresslyDane CookSkylar Astin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu