Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zúfalé manželky už nie sú zúfalé: Ako sa hrdinky zmenili po odchode z Wisteria Lane?

Zúfalé manželky Zobraziť galériu (5)
Zúfalé manželky (Zdroj: ABC)

Úspešný americký seriál Zúfalé manželky priniesol napínavé i bláznivé príbehy štyroch hlavných hrdiniek a ich susedov. Milá a nešikovná Susan Mayer, zaneprázdnená matka Lynette Scavo, vždy dokonalá Bree Van de Kamp a krásna a povrchná Gabrielle Solis. Síce sme sa s nimi rozlúčili pri poslednej časti, no ich predstaviteľky žijú svoj život ďalej. Niektoré aj herecky úspešne, iné ani veľmi nie. Kde sú zúfalky z Wisteria Lane dnes?

Teri Hatcher ako Susan Meyer

Teri Hatcher
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram officialterihatcher)

Na začiatku bola novinárka aSupermanova láska Lois Lane apotom zúfalka Susan. Teri Hatcher nemala núdzu ofilmové či seriálové úlohy pred Zúfalými manželkami anezmenilo sa to ani po ich skončení. Za postavu večne popletenej Susan Meyer získala dokonca niekoľko ocenení. Kzapeklitým situáciám sa vrátila vseriáli Jane by Design aksuperhrdinom zase vseriáli Supergirl.


Mohlo by vás zaujímať:Nie sú príbuzní, ale mohli by byť: FOTO Veď vyzerajú úplne rovnako!


Marcia Cross ako Bree Van de Kamp

Marcia Cross
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Aby si Marcia Cross zahrala doteraz svoju najväčšiu rolu – postavu Bree Van de Kamp, opustila seriál Everwood hneď po prvej sérii. Od Zúfalých manželiek sa však väčšieho televízneho či filmového úspechu nedočkala. Marcia vpomerne vysokom veku (44 rokov) porodila dvojičky. To bolo ešte včase nakrúcania známeho seriálu, takže ich nosila so sebou aj na pľac. Herečka je stále krásne štíhla ajej vek prezrádza len zopár vrások. Takmer ako by sa od postavy Bree Van de Kamp vôbec nezmenila.


Mohlo by vás zaujímať:Priatelia nie sú len Priatelia: Kde všade ste mohli obľúbených hercov vidieť?


Eva Longoria – Gabrielle Solis

Eva Longoria
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Gabrielle je rovnako ako vseriáli, tak aj vrealite uznávaná za svoj vzhľad, niekoľkokrát bola menovaná za jednu znajkrajších žien planéty. Úlohu svojráznej modelky Gabrielle Solis si krásna herečka získala práve svojím správaním, ktoré sa tvorcom na túto rolu veľmi hodilo. Eva Longoria vyzerá aj dnes tak, akoby sa od poslednej časti Zúfalých manželiek vôbec nezmenila. Odvtedy hrala vmnohých filmoch iseriáloch, ako producentka sa podieľala napríklad na obľúbenej snímke John Wick avúlohe režisérky vytvorila seriál snázvom Telenovela.


Mohlo by vás zaujímať:Vypracované postavy ich dostali: Ktoré známe herečky si nabalili športovcov?


Felicity Huffman – Lynette Scavo

Felicity Huffman
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Hoci sa aj pred známym seriálom Felicity objavila vniekoľkých filmoch aseriáloch, sláva prišla až so Zúfalými manželkami. Za postavu strhanej obetavej matky areklamného žraloka Lynette Scavo získala cenu Emmy atrikrát bola nominovaná na Zlatý glóbus. Obľúbený seriál jej pomohol odštartovať úspešnú filmovú kariéru adokonca bola nominovaná na Oscara. Od roku 1997 žije smanželom hercom Williamom Halleom Macym.

Viac o téme: Teri HatcherEva LongoriaZúfalé manželkyFelicity HuffmanMarcia Cross
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu