Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezdni bezdomovci: Teraz sú bohatí a slávni, kedysi nemali kde bývať!

koláž - herci bezdomovci Zobraziť galériu (7)
koláž - herci bezdomovci

Hoci sú slávni, nemali to vždy jednoduché. Mnohí zo známych a úspešných hercov sa museli poriadne popasovať s osudom. Neboli totiž len chudobní, boli bezdomovcami. Teraz by ste to však o nich vôbec nepovedali.

Hilary Swank

Hilary Swank
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Oscarová herečka Hilary Swank nemala ľahké detstvo. Ako šesťročná sa s rodinou presťahovala do trailer parku. Za čím sa skrýva miesto, kde ľudia žijú v obytných prívesoch, zvyčajne sa nachádza na okrajoch miest a vládne tam nesmierna chudoba. Po rozchode rodičov sa s matkou presťahovala do Los Angeles, kde prvých pár týždňov prespávali v aute či v prázdnom dome, ktorý bol určený na predaj.


Mohlo by vás zaujímať:Príšera, chlap či oholená hlava: Tieto krásky spravia pre svoje úlohy všetko!


Halle Berry

Halle Berry
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Oscara môže získať aj bývalá bezdomovkyňa. To dokazujetalentovaná herečka Halle Berry. Ako dvadsaťročná prespávala v útulku pre bezdomovcov. Keď sa totiž presťahovala za svojím snom do Chicaga a došli jej peniaze, mama jej odmietla finančne pomôcť. Herečka sama priznala, že práve vtedy bol jej domovom útulok pre bezdomovcov.

Daniel Craig

Daniel Craig
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Na lavičkách prespával aj James Bond. Jeden z najväčších fešákov Hollywoodu mal herecké ambície už ako malý chlapec a v šiestich rokoch hrával v školských divadlách. Ako šestnásťročný však odišiel zo školy, aby sa mohol pridať k National Youth Theatre. Veľa skúšal, menil rôzne práce a popritom sa musel postarať aj sám o seba. Niekoľko dní tak bol nútený prespávať na lavičkách v britskej metropole. Takáto drina sa mu však oplatila.


Mohlo by vás zaujímať:Takmer sa o ne pobili: Tieto filmové úlohy chcel každý!


Jim Carrey

Hviezdni bezdomovci: Teraz sú
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Fantastický komik Jim Carrey sa narodil do jednoduchej rodiny ako najmladšie dieťa. Ich život bol normálny dovtedy, kým sa nemuseli presťahovať do nového mesta. Všetci si museli nájsť nové práce, aby sa dokázali aspoň ako-tak uživiť. Jim nedokázal zladiť prácu so školou, tak ho odtiaľ vyhodili. V tom období často spávali len v dodávke odparkovanej na hocijakých príjazdových cestách. Neskôr sa dokonca presťahovali do stanu na trávnik hercovej staršej sestry.

Carmen Electra

Carmen Electra
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Ako príťažlivá plavčíčka zažívala časy obrovskej slávy, predtým si však tiež prežila neľahké obdobie. Keď mala Carmen dvadsať rokov, ocitla sa na ulici. Všetko kvôli jej bývalemu priateľovi, ktorý jej ukradol všetky úspory. Jedinou hodnotnou vecou, ktorá jej ostala, boli značkové topánky.


Mohlo by vás zaujímať:Dámska jazda môže ihneď začať: Tieto seriály vás pobavia aj rozplačú


Natasha Lyonne

Natasha Lyonne
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Herečka z obľúbenej tínedžerskej komédie Prci, prci, prcičky bojovala so závislosťou a vtedy skončila na ulici. Podarilo sa jej však dať dokopy a teraz ju môžeme vidieť v seriálu od Netflixu Orange is the New Black.

Viac o téme: Daniel CraigHalle BerryJim CarreyCarmen ElectraHilary SwankNatasha Lyonne
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu