Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hra o tróny skrýva tajomstvo, o ktorom nikto netuší: Strašia ním hviezdu seriálu!

Kit Harrington
Kit Harrington (Zdroj: SITA)

Kultový seriál Hra o tróny má pilotný diel, ktorý videlo len niekoľko ľudí a zámer je, aby sa nikdy nedostal na verejnosť. V rozsiahlom rozhovore pre britský denník The Guardian to prezradila jedna z hlavných hviezd seriálu Kit Harrington.

Herec, ktorý v seriáli stvárňuje Jona Snowa, podľa vlastných slov tento pilotný diel ani sám nevidel a ani si to neželá, keďže bol podľa neho veľmi nepodarený. "Bolo tam veľmi veľa chýb. Nevyzeral som tam dobre, nemal som z toho dobrý pocit," hovorí herec.

Tvorcovia seriálu poľa neho používajú tento pilotný diel proti nemu ako hrozbu. "Hovoria, že keď ich príliš vytočím, zverejnia to na YouTube. Každú chvíľu mi z neho posielajú screenshot, len aby ma udržali v strehu," prezradil Harrington.

Časť rozhovoru sa venovala aj Harringtonovmu vzťahu s herečkou Rose Leslie, ktorá v Hre o tróny stvárnila partnerku Jona Snowa Ygritte, ale ako väčšina postáv po krátkom čase zahynula. "Žijeme spolu a sme pár," snažil sa herec rýchlo odbyť diskusiu na túto tému, a až po ďalšom naliehaní novinárky Guardianu vysvetlil, prečo nechce povedať viac.

"Nehovorím o tom a ani teraz nepoviem o tom veľa. Nie som totiž fanúšikom preberania niekoho vzťahu v novinách. Som silno presvedčený o tom, že ten vzťah je jej a môj, a hocičo by som povedal, nemusela by chcieť, aby som to povedal. Je to náš súkromný život," povedal Harrington. The Guardian k tomu dodáva, že dva dni po rozhovore Leslie a Harrington oznámili, že sú zasnúbení.

Viac o téme: Hra o trónyKit Harrington
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu