Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandál herca z populárneho seriálu: Za drogy vyhostený zo Spojených štátov!

Charlie Heaton
Charlie Heaton (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP File)

Charlie Heaton má vážny problém, ktorý mu môže poriadne skomplikovať kariéru. Množstvo britských novín totiž informuje, že hviezde zo seriálu Stranger Things od streamovacieho giganta Netflix našli po prílete do Spojených štátov na letisku v batožine drogy.

The Sun informuje, že 23-ročný herec, ktorý v seriáli Stranger Things stvárňuje postavu Jonathana Byersa, bol zadržaný na letisku v Los Angeles. Drogy, konkrétne kokaín, v jeho batožine odhalil špeciálne vycvičený pes. Ten bol nájdený v jehoviacerýchosobných veciach. Podľa jedného anonymného zdroja však nešlo o príliš veľké množstvo.

Heaton bolnásledne na to poslaný lietadlom naspäť do Londýna, vďaka čomu nestihol slávnostnú premiéru druhej série seriálu Stranger Things. Podľa viacerých novín nebol Heaton vôbec zadržaný políciou, no okamžite po zistení ho posadili do lietadla naspäť domov. Streamovací gigant Netflix sa zatiaľ k celej záležitosti nijakým spôsobom nevyjadril, rovnako ako nekomentoval to, či táto udalosť bude mať vplyv na jeho budúcnosť v populárnom projekte.

Stranger Thingsje americký mysteriózny/sci-fi/hororový seriál, ktorý vydalNetflix15. júla 2016.Obsahuje veľa odkazov na populárnu kultúru 80-tych rokov 20. storočia, ako aj na filmyStevena Spielberga, Johna Carpentera,Stephena Kinga,Georga Lucasa, ktorými je seriál inšpirovaný.

Viac o téme: HerecSeriálDrogyNetflixStranger ThingsCharlie Heaton
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu