Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Známy moderátor sa predviedol: Vedeli ste, čo dokážu herci zo Stranger things?

(Zdroj: YouTube/The Late Late Show with James Corden)

Moderátor večernej talkshow James Corden sa opäť predviedol. Patrí k jedným z moderátorov, ktorý si v Amerike držia slušnú fanúšikovskú základňu a popularitu. Tentokrát si do svojej relácie pozval štyroch hlavných predstaviteľov zo seriálu Stranger Things. To, čo vytvorili, mnohých prekvapilo.

Moderátor si do svojej šou pozval štyroch chlapcov, hlavných predstaviteľov zo seriálu Stranger Things, ktorý si po odvysielaní prvej série rýchlo získal popularitu po celom svete. Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo a Noah Schnapp sa však tentokrát predstavili v úplne inom svetle. Ich spevácky talent naozaj prekvapil!

Corden totiž s chlapcami natočil video, na ktorom odhaľuje ich spoločnú hudobnú minulosť. Moderátor totiž kedysi v minulosti mal s chlapcami cover skupinu Motown. "Ľudia si mysleli, že je divné, keď sa s nami James poflakuje, pretože je dospelák. No my sme s ním vlastne chodili do školy. Prepadol o niekoľko ročníkov, no boli sme v jednej triede," vysvetlil Wolfhard na začiatku videa.

"Chlapci a ja sme toho mali veľa spoločného. Milovali sme hrať videohry, radi sme si zdriemli, no zo všetkého najviac sme všetci milovali Motown," povedal Corden. "Mali sme vypredaný koncert v domove dôchodcov."

Koncertné šnúry pokračovali, no neskôr sa všetci rozhodli, že sa zúčastnia kastingu k seriálu Stranger things. James Corden sa uchádza o postavu Eleven. Všetci dostali rolu, iba moderátor nie. "Bude to v pohode, kým neskončím v obleku a sediaci za stolom," povedal vo videu.

Kým chlapci získali obrovský úspech, Corden skončil v obleku za stolom. "Skupina bola stále tou najkreatívnejšou vecou, ktorá ma napĺňala a ktorej som bol súčasťou," povedal na adresu kapelyMcLaughlin.

Práve preto sa rozhodli, že vystúpia exkluzívne v CBS s mixom Motown piesní od The Jackson 5, The Temptations či The Four Tops. Vyzerá to tak, že štyria hlavní predstavitelia prekvapili divákov nielen svojimi pohybmi, ale najmä hlasom. Samozrejme, celá ukážka bola humornou vsuvkou večernej šou. Bod za kreativitu si naozaj zaslúžia.

Viac o téme: Stranger thingsJames Corden
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu