Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Uma Thurman zaželala pekné sviatky všetkým okrem Weinsteina: Ak budem pripravená, poviem to

Uma Thurmanová Zobraziť galériu (2)
Uma Thurmanová (Zdroj: TASR)

Herečka Uma Thurman vo štvrtok zaželala pekný Deň vďakyvzdania všetkým okrem Harveyho Weinsteina. Tohto filmového producenta v posledných týždňoch už desiatky herečiek obvinili zo sexuálneho obťažovania a niektoré aj zo znásilnenia.

Thurman ho doteraz neobvinila, hrala však vo viacerých filmoch, ktoré Weinstein produkoval, vrátane snímok Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994), Kill Bill (2003) či Kill Bill 2 (2004). V piatok naznačila, že aj ona naňho "niečo vie". "Keď budem pripravená, poviem, čo treba. Zostaňte na príjme," napísala Uma Thurman. "Som rada, že to ide pomaličky - guľku si nezaslúžiš," odkázala Weinsteinovi v súvislosti s postupne pribúdajúcimi obvineniami na jeho adresu.

Uma Thurmanová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: https://thescript.thetake.com)

Weinsteina už z rôznych foriem sexuálneho obťažovania obvinili desiatky herečiek vrátane Leny Headey, Cary Delevingne, Angeliny Jolie, Rosanny Arquette či Gwyneth Paltrow. Niekoľko herečiek vrátane herečky Asie Argento, Rose McGowan a Annabelly Sciorry ho obvinilo aj zo znásilnenia. Americký magazín The New Yorker prišiel pred dvoma týždňami so zisteniami, že Weinstein na ženy, ktoré mal obťažovať, a tiež novinárov, ktorí s nimi boli v kontakte, nasadil detektívov.

Viac o téme: HollywoodUma ThurmanHarvey WeinsteinSexuálne obťažovanie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu