Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Wonder Woman sme nemuseli spoznať: Gal Gadot mala úplne iné plány!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

Stačilo málo a nepoznali by sme Wonder Woman tak, ako dnes. Gal Gadot ešte prednedávnom rozmýšľala, že skončí s herectvom. Telefonát Zaka Snydera, ktorý ju zavolal na konkurz, však všetko zmenil.

Ako Wonder Woman sa predstavila už v snímke Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosť, neskôr sa dočkala aj vlastného filmu o Wonder Woman a v súčasnosti sa po boku ostatných objavila v najnovšom filme z dielne DC Justice League I.

Gal Gadot mala zrejme pred konkurzom na úlohu Wonder Woman úplne iné plány. V rozhovore pre reláciu Sunday Sitdown 32-ročná herečka priznala, že bola veľmi blízko rozhodnutiu o ukončení svojej hereckej kariéry. "Bola som tak blízko, ako sa len dá."

Wonder Woman sme nemuseli
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Hrdinovia z Justice League ako ich nepoznáte: Vedeli ste o nich tieto fakty?


Telefonát od Snydera ju dostal spať do hry

Priznala, že tento svet bol pre ňu plný odmietnutí. Apelovala tak na obdobie po natočení filmov Rýchlo a zbesilo, kedy sa vracala do Los Angeles na konkurzy a zažila veľa negatívnych odpovedí."Povedala som si, že možno to nie je pre mňa. Potom sa však opäť ukázalo, aký vie byť život nevyspytateľný," v tom čase totiždostala ponuku od Zacka Snydera, aby si zahrala legendárnu komixovú postavu Wonder Woman.

Wonder Woman sme nemuseli
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Nikdy nechcela byť herečkou

Gadot tnikdy neuvažovala nad tým, že sa niekedy bude venovať herectvu.Vo svojich 18-ich rokoch sa stala Miss Izraela absolvovala dva roky v izraelskej armáde ako trénerka. Práve táto skúsenosť jej pomohla k tomu, aby získala úlohu v sérii filmov Rýchlo a zbesilo."Nikdy som neuvažovala o tom, že sa stanem herečkou. Príležitosti sa mi jednoducho dostali do cesty a začala som sa o to viac zaujímať," povedala herečka.

Wonder Woman sme nemuseli
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Herečka sa v rozhovore vyjadrila aj na adresu sexuálneho obťažovania v Hollywoode. "Mňa osobne nikdy nikto fyzicky neobťažoval, no musím povedať, že prístup bol iný. Ten pocit, že niekto má pocit nadvlády nado mnou a núti ma robiť niečo proti mojej vôli, s takým postojom som sa stretla. Je to dobré, že sa o tom rozpráva, môže nastať zmena."

Wonder Woman sme nemuseli
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Wonder WomanGal Gadot
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu