Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezda populárneho sitkomu dostala špeciálny narodeninový darček: Zásnubný prsteň!

Kaley Cuoco a Karl Cook sa zasnúbili
Kaley Cuoco a Karl Cook sa zasnúbili (Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP, File)

Americká herečka Kaley Cuoco sa zasnúbila so svojím priateľom Karlom Cookom. Profesionálny jazdec na koni požiadal rodáčku z kalifornského Camarilla o ruku vo štvrtok, v deň jej 32. narodenín.

O radostnú správu sa neskôr podelil na službe Instagram, kde zverejnil video, v ktorom jeho snúbenica plače od dojatia. "Sme zasnúbení," hovorí herečka a rukami si zakrýva tvár, pričom jej možno na prstenníku ľavej ruky vidieť diamantový zásnubný prsteň.Cuoco začala s Cookom randiť na jar v roku 2016, pár mesiacov po tom, ako sa rozišla s manželom Ryanom Sweetingom. Za tenistu sa vydala 31. decembra 2013 a oficiálne sa s ním rozviedla vlani v máji.

Kaley Christine Cuoco sa stala známou ako Bridget Hennessy v úspešnom sitkome 8 jednoduchých pravidiel (2002 - 2005). V rokoch 2005 a 2006 účinkovala ako Billie Jenkins v dramatickom seriáli Čarodejnice (1998 - 2006).

Známa je však najmä ako Penny zo sitkomu Teória veľkého tresku, v ktorom účinkuje od roku 2007 a spolu s kolegami a kolegyňami si zaň vyslúžila šesť nominácií na Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Od októbra 2014 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

Viac o téme: Kaley CuocoKarl Cook
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu