Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jedenkrát nestačí! Títo herci si zahrali dvojice vo viacerých filmoch

koláž herecké dvojice Zobraziť galériu (7)
koláž herecké dvojice

Láska na filmovom plátne je taká dobrá, ako ju dokážu dvaja herci precítiť. No a niekedy si jednoducho nestačí zahrať filmových partnerov len raz. Týmto dvojiciam to na plátne svedčilo až tak, že si to spolu zopakovali hneď niekoľkokrát.

Adam Sandler a Drew Barrymore

Drew Barrymore & Adam
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: pinterest.com)

Veľmi dobrí priatelia si vzájomnú lásku zahrali prvýkrát v snímke Pieseň pre nevestu. Potom čakali niekoľko rokov, kým si našli ďalší spoločný projekt. Rok 2004 im priniesol romantickú komédiu 50x a stále po prvý raz, kde Drew hrala ženu so stratou pamäti a Sandler jej všetko každý deň pripomínal. V roku 2014 sa zase spolu objavili v komédii Dovolenka za trest.


Mohlo by vás zaujímať:Jedna rola im nestačí: Ktorí majstri zvládli v jednej snímke hneď dve postavy?


Matthew McConaughey a Kate Hudson

Ako prísť o muža
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Youtube)

Ešte predtým ako McConaughey vzal roly definujúce jeho hereckú kariéru v Dallas Buyers Club alebo True Detective, bol v podstate neochvejnou súčasťou romantických komédií. A jeho častá partnerka? Krásna Kate Hudson si jeho lásku zahrala v roku 2003 v snímke Ako stratiť chlapa za 10 dní. O päť rokov neskôr sa znovu stretli v romantickej komédii Mačacie zlato, kde si zahrali rozvedenú dvojicu.

Julia Roberts a Richard Gere

Jedenkrát nestačí! Títo herci
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Klasická romantická komédia z roku 1990 Pretty Woman predviedla novú filmovú dvojicu v podobe podnikateľa Richarda Gera a Julie Roberts v úlohe nezabudnuteľnej prostitútky. O deväť rokov neskôr sa opäť stretli pri filme Nevesta na úteku. Romantické filmy im spolu dokonale sedia.


Mohlo by vás zaujímať:Obľúbené snímky plné romantiky: Čo o nich ešte neviete?


Emma Stone a Ryan Gossling

La La Land
Zobraziť galériu (7)

Prvýkrát sa táto herecká dvojica objavila spolu vo filme Bláznivá hlúpa láska, v ktorom Gossling učí iných mužov, ako sa majú správať k ženám a svoje poznatky chce vyskúšať aj na krásnej Emme Stone. Dvojica sa opäť spojila v čierno-bielom akčnom filme Ganster Squad. Netreba zabúdať, že saobjavili aj v Oscarmi ovenčenom muzikále La la land.


Mohlo by vás zaujímať:Od Pomády k La La Landu: Kultové muzikály, ktoré zmenili svet!


Owen Wilson a Rachel McAdams

Polnoc v Paríži
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: tasteofcinema.com)

Snímka Ako uloviť družičku spojila filmovú dvojicu Owen Wilson a Rachel McAdams. Filmový pár si zahrali opäť v romantickom príbehu Polnoc v Paríži, kde Wilson stvárnil scenáristu, ktorý sa pri dovolenke v Paríži naučil cestovať v čase.

Viac o téme: Julia RobertsRichard GereAdam SandlerEmma StoneDrew BarrymoreRyan Gossling
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu