Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Lindsay Lohan opäť na verejnosti: Toto že je ona? Minulosť sa nedá oklamať

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (2)
Lindsay Lohan (Zdroj: SITA)

Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan má za sebou pestrú a búrlivú minulosť. Podpísalo sa to aj na jej aktuálnom výzore.

Lohansi zahrala vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003), Protivné baby (2004), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007), Machete (2010) alebo Scary Movie 5 (2013). Vydala dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Spolupracovala tiež s anglickou kapelou Duran Duran v rámci ich albumu Paper Gods (2015).

Jej kariéra však začala prudkoupadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi. Porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami.Neskôr sa rozhodla opustiť USA a jej novým domovom sa stal Dubaj.

Pre DailyMailTV poskytla rozhovor, v ktorom prezradila, že sa konečne cíti šťastná a na správnom mieste. Okrem iného priznala, že v živote spravila veľké chyby. Práve tie majú vplyv aj na jej súčasnývýzor. Stačí si spomenúť na "starú" Lindsey a jej aktuálnu podobu.

Reprofoto DailyMailTV
Zobraziť galériu (2)
Reprofoto DailyMailTV  (Zdroj: SITA)

Mnohí si mysleli, že jej kariéra už dávno skončila.Lindsay Lohanvšakv roku 2018 chystáprojekt, ktorý je zahalený rúškom tajomstva. Čoskoro navyšeodchádza do Jemenu, kde bude pomáhať ľuďom v núdzi.

Viac o téme: Lindsay Lohan
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu