Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezdny rozvod tesne pred Vianocami: Supergirl ostala sama s dievčenským menom!

Supergirl, Melissa Benoist Zobraziť galériu (2)
Supergirl, Melissa Benoist (Zdroj: CBS)

Americká herečka Melissa Benoist a herec Blake Jenner sú rozvedení. Podľa informácií amerického týždenníka Us Weekly súd ukončil ich manželstvo 20. decembra. Dvojica sa dohodla na rozdelení majetku a herečka sa vrátila k dievčenskému menu Benoist.

Správu o začatí rozvodového konania priniesol vlani v decembri portál TMZ.com, podľa ktorého podala žiadosť o rozvod 29-ročná Benoist, známa najmä ako titulná hrdinka seriálu Supergirl (2015). Ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely a odmietla platiť manželské alimenty, pričom ich nepožadovala ani od 25-ročného Jennera.

Dvojica sa zoznámila v roku 2012 počas nakrúcania hudobného seriálu Glee (2009 - 2015), kde stvárňovali Marley Rose a Rydera Lynna. Zasnúbili sa v júli 2013 a následne sa v marci 2015 v tajnosti zosobášili.

Blake Jenner, Melissa Benoist
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Melissa Marie Benoist je známa tiež z hudobnej drámy Whiplash (2014) či romantického filmu The Longest Ride (2015), kde si zahrala po boku Scotta Eastwooda. Ďalej sa predstavila v snímkach Tennessee (2008), Danny Collins (2015) či Band of Robbers (2015).

Blake Alexander Jenner si takisto zahral v seriáli Supergirl, kde vo dvoch epizódach stvárnil Adama Fostera. Okrem toho sa ukázal aj v snímkach Everybody Wants Some!! (2016), The Edge of Seventeen (2016) a Crawlspace (2016).

Viac o téme: Blake JennerMelissa BenoistSupergirl
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu