Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenské celebrity v problémoch: TOP 3 herecké kauzy minulého roku

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: koláž Telkáč)

Rok 2017 priniesol v slovenskom šoubiznise aj mnoho trapasov, škandálov a problémov. Vyberáme pre vás tri kauzy, ktoré svojím rozsahom pritiahli najviac pozornosti.

Hanba na festivale v Cannes

Na prestížnom Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes sa slovenský režisér György Kristóf postaral o negatívnu reklamu pre celé Slovensko. Po premietaní snímky Out sa sa tvorcovia tešili z historickej premiéry slovenského filmu až tak, že skončili v policajnej cele. V celom prípade zohrával významnú úlohu aj alkohol. "Po výbornej premiére som zistil, že zo mňa konečne opadlo to napätie a môžem slobodne tancovať. Ochranke sa to však príliš nepozdávalo," povedal. Režiséra sa kvôli neprimeranému správaniu snažili okamžite vyviesť, zvukár Ján Richter a producent Marek Urban ho však začali brániť.Nepríjemné nedorozumenie vyvrcholilo potýčkou s mužmi zákona a zlomenou rukou Richtera, ktorého museli v ten istý večer dokonca operovať.

György Kristóf (v strede)
Zobraziť galériu (4)
György Kristóf (v strede)  (Zdroj: profimedia)

Opitá Vajdová

Známa herečka Petra Vajdová (32) si poriadne zavarila.Udalosť sa stala tesne pred štartom tanečnej šou Let's Dance, v ktorej napriek tomu pokračovala. Opitá si sadla za volanta hliadka jej namerala 2,4 promile alkoholu v krvi.„Dopustila som saveľkej chyby. Šoférovala som auto pod vplyvom alkoholu. Bola to skratová situácia, ktorú veľmi silno a úprimne ľutujem. Moje konanie bolo nezodpovedné a mohla som ohroziť okrem seba aj iných. Chcem sa všetkým ospravedlniť za moje konanie, divákom či už v televízii alebo divadle, mojim kolegom a v neposlednom rade mojim blízkym. Je mi to celé veľmi ľúto, prijímam zodpovednosť v plnej miere so všetkými následkami," ľutovala Vajdová svoje nezodpovedné konanie.

Petra Vajdová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: markiza.sk)


Rok 2017 zasiahli aj smutné správy: Títo herci opustili česko-slovenskú scénu


Trápenie Hany Gregorovej

Najmedializovanejší vzťah roku. Najskôr prežívalaHana Gregorová (65) obrovskú lásku s o 21 rokov mladším partneromOndřejom Koptíkom.Po rozchodezverejnil pikantné detaily z ich intímneho života, ukázal ich sms-konverzáciu, opisoval herečkinu masturbáciu.Po neustálych útokoch, ktoré boli ostro sledované v Čechách aj na Slovensku, Gregorováskolabovala a musela byť prevezená do nemocnice.Ohrdnutý milenecneskôr začal randiť s pornoherečkou, ktorá sa taktiež obúvala do vdovy po Radkovi Brzobohatom.

Hana Gregorov a Ondřej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Hana GregorováGyörgy KristófPetra Vajdová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu