Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jokerova sexica pozvala taxikára na párty: Šokujúca odpoveď zaskočila aj jej manžela!

Margot Robbie Zobraziť galériu (4)
Margot Robbie (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello, Jordan Strauss, Invision)

O tomto môže snívať každý taxikár. Margot Robbie sa totiž pod falošným menom rozhodla objednať si taxík. To, čo nasledovalo potom, taxikára prekvapilo. Oveľa viac však ostatných zaskočila jeho reakcia. Kráska ho pozvala na párty a on odmietol.

Austrálsky taxikár sa vďaka tejto bizarnej príhode dostal do médií. Taxikár Robert Bregnsdal, ktorý pracuje pre spoločnosť Uber, dostal jedného dňa objednávku od istej Sophie z Gold Coast. To však ešte nevedel, kto mu nasadne do auta. Bola to herečka Margot Robbie so svojím manželom Tomom Ackerleym.

Margot Robbie s manželom
Zobraziť galériu (4)
Margot Robbie s manželom  (Zdroj: Instagram/Margot Robbie)

Robert si na začiatku nebol istý, či to bola herečka, alebo len jej dvojníčka."Prisahám Bohu, práve mi do taxíka nastúpila Margot Robbie... alebo má dvojča," napísal taxikár okamžite na Facebook. Chvíľu s párom konverzoval, to ho uistilo, že ide skutočne o ňu.

Taxikár odmietol pozvanie na párty

Svoj status neskôr obnovil a potvrdil, že to bola skutočne herečka. "Môžem potvrdiť, že to bola ona a jej manžel alebo priateľ. Sú to pravdepodobne najmilší ľudia, ktorých som tu stretol." Ba čo viac, herečka s manželom pozvali taxikára na párty.

Ten ju však okamžite odmietol. Mal na to svoje dôvody. Po rozhovore sa ho totiž opýtala, čo robí neskôr večer a či s nimi nechce ísť na večierok. "Vraj tam sú milí ľudia a ja by som zapadol." Bohužiaľ, Robert mal iné plány.

Margot Robbie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello, Jordan Strauss, Invision)

Sľúbil svojim kamošom, že s nimi pôjde na Star Wars a tak ponuku páru odmietol. Po odmietnutí sa manžel herečky v taxíku zasmial. "Haha, vy si asi neuvedomujete, kto sme," povedal Robertovi, ktorý potom ostal s kamennou tvárou sedieť v aute.

Šteklivé detaily rozhovoru

Okrem toho sa vo svojom statuse podelil Robert aj o detaily z ich rozhovoru. "Rozprávali sme sa o slove p**a a miluje vodku Smirnoff Double Black," zasmial sa Robert. Na tento zážitok určite tak skoro nezabudne.

Robert Bregnsdal
Zobraziť galériu (4)
Robert Bregnsdal  (Zdroj: Facebook/Robert Bregnsdal)

Potom, ako sa dostal so svojim zážitkom do médií, postoval Robert takmer každý článok na svoj Facebook. Zo záujmu sa tešil. Pre The Sun Online dokonca priznal, že sa za to na neho jeho priateľka nahnevala. "Moja priateľka mi potom povedala, či som normálny a aby som sa vrátil s prázdnou peňaženkou a predstieral, že si ju nechali v autealebo nejakým iným dôvodom, aby som sa mohol vrátiť na párty."

Viac o téme: Margot RobbieTom Ackerley
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu