Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšia herečka v putách: Hviezdu Melrose Place zatkli za domáce násilie!

Melrose Place, Heather Locklear Zobraziť galériu (2)
Melrose Place, Heather Locklear (Zdroj: TV Fox)

Herečku Heather Locklear zatkli v súvislosti s domácim násilím. Locklear je obvinená aj z útokov na úradníkov, ktorí prišli do jej domu situáciu riešiť. Herečku už medzičasom prepustili, pred súd sa má postaviť 13. marca.

V kalifornskom meste Thousand Oaks neďaleko Los Angeles zatkli americkú herečku Heather Locklear, známu najmä zo seriálu Melrose Place (1992 - 1999), v súvislosti s obvinením z domáceho násilia. Toho sa mala podľa úradu miestneho šerifa dopustiť voči svojmu priateľovi, s ktorým býva.

Ako informovala losangelská rozhlasová stanica KNX, Locklear je obvinená aj z troch útokov na pracovníkov štátnych úradov, ktorí prišli do jej domu situáciu riešiť. Herečku už medzičasom prepustili, pred súd sa má postaviť 13. marca.

Melrose Place, Heather Locklear
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: today.com)

Heather Locklear sa narodila 25. septembra 1961 v Los Angeles. Známa je predovšetkým zo seriálu Melrose Place, za ktorý si vyslúžila štyri roky po sebe nomináciu na Zlatý glóbus za najlepšiu herečku v televíznom seriáli. Ďalšie dve nominácie na ceny Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov (HFPA) si vyslúžila v rokoch 2000 a 2002 vďaka seriálu Všetci starostovi muži (1996 - 2002).

Predstavila sa aj vo vedľajších rolách v desiatkach celovečerných filmov, napríklad v horore Podpaľačka (1984), akčnom filme Rana istoty (1997) či v romantickej komédii Dievča z lepšej spoločnosti z roku 2003. Heather Locklear má jedno dieťa a bola dvakrát vydatá, pričom jej manželmi boli známi rockoví muzikanti Tommy Lee a Richie Sambora.

Viac o téme: Heather LocklearMelrose Place
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu