Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ako deti hviezdili v známych seriáloch: Dnes by ste ich už nespoznali

koláž - deti zo seriálov Zobraziť galériu (7)
koláž - deti zo seriálov (Zdroj: koláž Telkáč)

Detské hviezdy majú často smolu, že ich diváci majú navždy v pamäti vďaka jednej známej postave. Niektorí z nich pritom vymenili herectvo za rodičovstvo či iné zamestnanie. Pozrite sa, ako vyrástli deti z obľúbených seriálov.

Beverley Mitchell

Beverley Mitchell
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: The CW)

Nie je žiadna hanba, ak si stále predstavujete Beverley Mitchell ako naivnú Lucy Camdenovú a nie ako vydatú ženu a matku dvoch detí. V prípade hviezdičky zo seriálu V siedmom nebi je stále ťažké veriť, že je už sama rodičom. Dokonca v roku 2015 pre magazín People povedala, že sa sama necíti byť dosť stará na to, aby bola matkou. Vychovávanie dcéry Kenzie a syna Huttona však považuje za jeden zo svojich najväčších úspechov.


Mohlo by vás zaujímať:FOTO Doktorka Quinnová na titulke Playboya: A to má pred sedemdesiatkou!

Lacey Chabert

Lacey Chabert
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Fox)

Aj ďalšia bývala detská herecká hviezda je dnes už matkou. Lacey Chabert, ktorá zaujala vďaka seriálu z roku 1994 Správna päťka, porodila dievčatko menom Julia Mimi Bella. Od seriálu si herečka zahrala mnoho postáv a zmenila sa aj vzhľadovo. Od dobrodružného dievčatka má dnes už dosť ďaleko.


Mohlo by vás zaujímať:Energická Milagros zase strhla pozornosť: FOTO Kde nechala svoju nádhernú hrivu?

AngusT. Jones

Angus T. Jones
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: CBS)

Aj sitcom Dva a pol chlapa vyniesol na svetlo sveta detskú hviezdu. Seriálového Jakea po boku Charlieho Sheena a Jonyho Cryera stvárnil AngusT. Jones, ktorý priam vyrástol pred kamerami. V priebehu desiatich rokov sa z malého chlapca stal dospelý muž. Seriál síce pokračoval ďalej, no Angus sa vytratil z obrazu aj Hollywoodu.

Christine Lakin

Christine Lakin
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: ABC)

Áno, aj drzá Al Lambertová zo seriálu Krok za krokom je už o pár rokov staršia, ako si ju pamätáte. Herečka Christine Lakin sa objavila vo viacerých seriáloch a filmoch. Pôsobí však aj v divadle a dabingu. V roku 2014 sa vydala za kolegu Brandona Breaulta. Dokonca sa už aj sama stala mamou, má dcérku Georgiu James.


Mohlo by vás zaujímať:Keď postavám nestačí jeden svet: Takto si behajú zo seriálu do seriálu!

Viac o téme: Christine LakinBeverley MitchellLacey ChabertAngus T. Jones
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu