Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Alicia Vikander ukrýva zvláštny talent: Neuveríte, v čom hviezdi medzi priateľmi!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini, Graham Bartholomew/Warner Bros. Pictures)

Alicia Vikander momentálne hviezdi v snímke Tomb Raider. Zahrala si v mnohých filmoch a za vedľajšiu úlohu vo filme Dánske dievča získala Oscara. Napriek tomu herectvo nie je jej jediným talentom. Budete prekvapení, ako ju prezývajú jej priatelia.

Vyzerá to tak, že Alicia Vikander skrýva mnoho ďalších talentov okrem toho hereckého. V rozhovore pre BuzzFeed povedala, že priatelia ju volajú Pani Google.

Pani Google

"Priatelia ma volajú pani Google. Som naozaj dobrá v "googlení" odpovedí na čokoľvek a som naozaj dobrá v plánovaní výletov a ciest," povedala herečka. Neskôr zopakovala, že keby sa nestala herečkou, zrejme by ju čakala iná kariéra. "Vrátila by som sa k tomu, že som pani Google a pravdepodobne by som mala vlastnú cestovnú kanceláriu."

Alicia Vikander ukrýva zvláštny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini, Graham Bartholomew/Warner Bros. Pictures)

Pani Google nie je nič, čo by si vymyslela, je to jej druhá identita. Herečka tiež povedala, že sa vie nainternete veľmi rýchlo a dobre zorientovať a aplikovať zistenia ako najlepšie možnosti do reálneho života. Alicia Vikander vo svojom najnovšom filme prebrala štafetu po Angeline Jolie a zahrala si hlavnú úlohu v remaku Tomb Raider. Je vydatá za Michaela Fassbendera, s ktorým si v roku 2016 zahrala vo filme The lights between oceans.

Viac o téme: Tomb RaiderAlicia Vikander
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu