Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Príťažlivé a tajomné: Aké sú predstaviteľky hlavných hrdiniek seriálu Milenky?

Táňa Pauhofová, Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová, Milenky, Antónia Lišková Zobraziť galériu (5)
Táňa Pauhofová, Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová, Milenky, Antónia Lišková (Zdroj: TV Markíza)

Nový seriálový prírastok televízie Markíza ponúka pohľad od života štyroch priateliek. Každá z nich je iná, má vlastné problémy, ide si po vlastnej ceste životom. Zároveň si však pomáhajú a podporujú sa. Hlavné hrdinky môžeme spoznávať každou novou časťou, čo však skrývajú ich šarmantné predstaviteľky?

Antónia Lišková

Antónia Lišková
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Asi najmenej známa pre slovenských divákov je predstaviteľka lekárky Kristíny - Antónia Lišková. Popularitu si totiž už takmer 20 rokov užíva v Taliansku, kde patrí k najobľúbenejším herečkám a vyslúžila si viacero ocenení, na svojom konte má aj Zlatý glóbus ako vychádzajúca hviezda. Na festivaloch Annecy Italian Cinema Festival a Lecce Festival of European Cinema získala titul najlepšia herečka. Sympatická kráska bola tiež nominovaná na najvýznamnejšiu taliansku filmovú cenu David di Donatello. Do Talianska odišla po strednej škole, kde študovala chémiu. Tam vystriedala niekoľko zamestnaní a robila dva roky aj modelku. Zaujímavosťou je fakt, že v slovenskom jazyku začala hraťaž v Milenkách. Na účasť v seriáli kývla aj vďaka kvalitnému obsadeniu a scenáru.


Mohlo by vás zaujímať:Dámska jazda môže ihneď začať: Tieto seriály vás pobavia aj rozplačú


Táňa Pauhofová

Táňa Pauhofová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

V úlohe nezávislej mladej ženy Sandry, ktorá sa živí organizovaním eventov, sa predstavila talentovaná Táňa Pauhofová. Tá svoje herecké nadanie ukazovala už od detstva. Veď ako desaťročná účinkovala v televíznom seriáli Škriatok a získala si divácku popularitu. A dodnes ju nestratila, môžete ju vidieťvo filmoch, seriáloch i na divadelných doskách. Herečka sa minulý rok navyše stala najmladšou osobnosťou, ktorá sa stala laureátkou ocenenia Umelcova misia (Artist's Mission Award - AMA).


Mohlo by vás zaujímať:Trvalo to celú večnosť: Na tieto seriálové bozky sme čakali niekoľko sérií!


Zuzana Norisová

Zuzana Norisová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ženu v domácnosti a matku dvoch detí Mišu hrá v Milenkách šarmantná Zuzana Norisová. Hoci ju môžete vidieť najmä v seriáloch, azda najviac ju preslávila úloha krásky z filmu Rebelové. Útlu blonďavú dievčinu zo známeho muzikálu by ste už dnes hľadali len márne. Slovenská herečka sa za posledné roky dosť zmenila. Zo svetlej farby vlasov prešla na tmavú a pribudlo jej aj pár kilogramov. Na šarme a hereckom talente jej to však vôbec neubralo. Často sa objavuje v slovenských a českých seriáloch a nevyhýbajú sa jej ani filmy.


Mohlo by vás zaujímať:Kultové Dědictví ako ho nepoznáte: Irenkine trápenie či namiesto bazéna diera v zemi


Gabriela Marcinková

Gabriela Marcinková
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Úspešná právnička a manželka majiteľa reštaurácie. To je postava, ktorú v Milenkách stvárňuje príťažlivá Gabriela Marcinková. Známej slovenskej herečke sa podarilo úspešne preraziť aj v zahraničí. Zaujala nielen svojím talentom, ale aj vzhľadom. V roku 2012 ju zaradili medzi 100 najkrajších žien sveta. V minulosti sa tiež venovala atletike, behu cez prekážky a dokonca sa stala aj majsterkou Slovenska. Okrem seriálu Milenky ju diváci mohli vidieť v mnohých filmoch i seriáloch.

Viac o téme: Táňa PauhofováGabriela MarcinkováZuzana NorisováMilenkyAntónia Lišková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu