Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Strhaná a závislá Heather Locklear napadla priateľa i policajta: Vinu popiera

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

Americká herečka Heather Locklear odmietla vinu v prípade obvinení z ublíženia na zdraví policajtovi. Toho sa dopustila koncom februára, keď policajti prišli do jej domu po tom, ako údajne napadla svojho priateľa Chrisa Heissera.

Právni zástupcovia 56-ročnej rodáčky z Los Angeles, Blair Berk a William Haney, vo štvrtok na súde popreli vinu svojej klientky vo všetkých piatich bodoch obžaloby, pričom štyri súvisia s ublížením na zdraví a piate obvinenie sa týka vzdorovania zatknutiu a bránenia policajtovi vo výkone, informuje magazín People. Podľa prokurátora okresu Ventura, môže dostať herečka za každý z piatich prečinov maximálny trest na rok odňatia slobody.

Strhaná a závislá Heather
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP/Ventura County Sheriff's Office)

Násilie a boj so závislosťou

Locklear, ktorá je v súčasnosti na liečení, zatkli vo februári pre podozrenie z domáceho násilia. Toto obvinenie však v marci stiahli. Neskôr tiež prehľadali jej dom v snahe nájsť strelnú zbraň registrovanú na jej meno. Spravili tak po tom, čo sa údajne vyhrážala policajtom, že ich zastrelí, ak sa ešte niekedy vrátia do jej domu.

Strhaná a závislá Heather
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss, Invision)

Locklear, ktorá už aj v minulosti bojovala so závislosťou, nie je na liečení prvý raz. V marci 2008 jej lekár privolal pomoc, pretože mala podľa neho samovražedné sklony a v júni toho istého roku vyhľadala pomoc v súvislosti so psychickými problémami. Tento rok v marci dobrovoľne nastúpila na liečenie závislosti. V minulosti bola vydatá za gitaristu Richieho Samboru, ktorý hráva s Bon Jovim, má s ním dcéru. V roku 2006 sa rozviedli.

Strhaná a závislá Heather
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss, Invision)

Heather Locklear je známa predovšetkým zo seriálu Melrose Place (1992 - 1999), za ktorý si vyslúžila štyri roky po sebe nominácie na Zlatý glóbus pre najlepšiu herečku v televíznom seriáli. Ďalšie dve nominácie na ceny Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov (HFPA) si vyslúžila v rokoch 2000 a 2002 vďaka seriálu Všetci starostovi muži (1996 - 2002).

Predstavila sa aj vo vedľajších rolách v desiatkach celovečerných filmov, napríklad v horore Podpaľačka (1984), akčnom filme Rana istoty (1997) či v romantickej komédii Dievča z lepšej spoločnosti z roku 2003. Diváci a diváčky ju tiež mohli vidieť v televíznych filmoch Nora Robertsová: Záhadná vražda (2007) alebo Štyridsiatka na krku (2008).

Viac o téme: Heather LocklearMelrose Place
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu