Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pocta pre herečku z Avengers: Zoe Saldana sa dočkala hviezdy na chodníku slávy, silný odkaz!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA/AP/Willy Sanjuan/Invision)

Americká herečka Zoe Saldana má hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy. Tridsaťdeväťročnú rodáčku z Passaic v štáte New Jersey na slávnosti sprevádzali aj manžel Marco Perego-Saldana a ich traja synovia, trojročné dvojčatá Cy Aridio a Bowie Ezio a 16-mesačný Zen Anton Hilario.

Okrem nich sa na odhalení hviezdy zúčastnili aj herečkina matka, stará mama a sestry. Zagratulovať jej prišli tiež filmár James Cameron a herečka Mila Kunis s manželom Ashtonom Kutcherom. "Obdivujem ťa ako osobnosť, manželku, sestru, matku, podnikateľku a herečku. Zatiaľ čo svet ťa pozná podľa tvojich postáv, ja mám tú česť poznať pracujúcu matku v zákulisí," povedala počas svojho príhovoru Kunis.

Zoe Saldana a Mila Kunis
Zobraziť galériu (6)
Zoe Saldana a Mila Kunis  (Zdroj: SITA/AP/Willy Sanjuan/Invision)

Cameron nadviazal s tým, že pre Saldanu je podľa neho zo všetkých jej úloh najdôležitejšie rodičovstvo. "Zoe najviac zo všetkého záleží na tom, že je matkou. Nejakým spôsobom dokáže robiť všetky tieto úžasné veci a zároveň byť mamou trom chlapcom. Ako som povedal, je živel," uviedol.

James Cameron, Zoe Saldana a Mila Kunis
Zobraziť galériu (6)
James Cameron, Zoe Saldana a Mila Kunis  (Zdroj: SITA/AP/Willy Sanjuan/Invision)

Dojímavé poďakovanie manželovi a silný odkaz

Saldana vo svojej reči poďakovala manželovi. "Si moje všetko. Každý deň mi pripomínaš, aby som si vážila životnú cestu. Držím sa vďaka tebe pri zemi a pomáhaš mi spomaliť, keď si potrebujem oddýchnuť. Si hlas v mojom srdci, ktorý mi neustále hovorí, aby som zlepšovala svoj život, milovala, čo robím a robila, čo milujem. Takže ti ďakujem, Vieš ale, čo ma najviac nadchýna vždy, keď sa zobudím? Tie tri majstrovské diela, ktoré sme vytvorili: Zen, Cy a Bowie," vyznala sa.

Pocta pre herečku z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP/Willy Sanjuan/Invision)

Herečka sa hviezdou na chodníku slávy pochválila aj na Instagrame. "Obrovskéďakujem patrívšetkým, ktorí dnes prišli a podporili ma počas tejto jedinečnej životnej chvíle. Cítim sa tak požehnane, že som súčasťou Hollywoodskeho chodníka slávy!," uviedla herečka. "Ďakujem Hollywoodskej obchodnej komore za to, že ma poctili hviezdou a dovolili mi byť súčasťou histórie! Môže to otvoriť viac dverí pre latino komunitu a tiež všetky ostatné komunity, ktoré sú tu zastúpené," dodala herečka na Instagrame.

Pocta pre herečku z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP/Willy Sanjuan/Invision)

Zoe Saldana je známa najmä ako Neytiri zo snímky Avatar (2009), Uhura z filmov Star Trek (2009), Star Trek: Do temnoty (2013) a Star Trek: Do neznáma (2016) a tiež Gamora z marveloviek Strážcovia Galaxie (2014), Strážcovia Galaxie 2 (2017) a Avengers: Nekonečná vojna (2018). Diváci ju mohli vidieť aj v snímkach ako Tanec s vášňou (2000), Skusni to! (2001), Crossroads (2002), Piráti Karibiku: Prekliatie Čiernej perly (2003), Terminál (2004), Útočisko (2004), Hádaj, kto príde (2005), Po sexe (2007), Uhol pohľadu (2008), Colombiana (2011), The Words (2012), Pod rúškom noci (2016) či Nina (2016).

Zoe Saldana s manželom a deťmi
Zobraziť galériu (6)
Zoe Saldana s manželom a deťmi  (Zdroj: SITA/AP/Willy Sanjuan/Invision)

Viac o téme: AvengersStrážcovia galaxieZoe Saldana
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu