Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenka zažila unikátne stretnutie: Benedict Cumberbatch je milý, vtipný a obrovský fešák!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)

Zdenke zo Slovenska sa prihodilo niečo, o čom zrejme sníva každý filmový fanúšik. Vďaka Erazmu sa dostala do Londýna, kde sa stretla s idolom mnohých dievčat i žien. Herec Benedict Cumberbatch sa totiž stal jedným z jej zákazníkov. Zdenka pre Telkáč opísala svoj príbeh, na ktorý bude určite spomínať.

"Volám sa Zdenka aobsluhovala som anglického kráľa. Okej, anglického kráľa hral len vseriáli Hollow Crown, konkrétne Richarda III," začala svoj príbeh Zdenka, ktorá mala to šťastie a prehodila zopár slov s Benedictom Cumberbatchom. "Do Londýna som prišla voktóbri vrámci Erasmus stáže. Pracovala som na zámku Kenwood House," napísala nám Zdenka.

Budem obsluhovať Benedicta Cumberbatcha!

Keďže mesačné ubytovanie stojí v Londýne ako nový iPhone, nájsť si prácu bolo nevyhnutnosťou. "Prišla som knej ako slepé kura kzrnu. Na Facebooku som videla inzerát sponukoupráce. Reku, nedbám, peniaze treba. Tak som sa dostala kpráci voblasti hospitality," opisuje Zdenka, ktorá nikdy predtým ako časníčka nepracovala.

Benedict Cumberbatch na premiére seriálu Patrick Melrose v Los Angeles.
Zobraziť galériu (9)
Benedict Cumberbatch na premiére seriálu Patrick Melrose v Los Angeles.  (Zdroj: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)

"Samozrejme, vďaka filmu Pretty Woman som sa naučila ako vyzerá dezertná vidlička, ktorý pohár je na červené víno aako správna Slovenka som to už dávno vedela. Avšak Silver service som nikdy predtým nerobila. Po čase som začala pracovať vovianočnom období v jednom malom súkromnom podniku, vktorom sa organizujú svadby, večierky, konferencie." Koncom apríla šéf Zdenke povedal, aby si na 9. mája nerobila žiadne plány. Mali tam totiž mať akciu pri príležitosti premiéry nového seriálu Benedicta CumberbatchaPatrick Melrose.

Deň D!

Zdenku to okamžite nadchlo. "Bolo to, ako keď máš keď máš 8 rokov a na Vianoce dostaneš niečo iné ako ponožky. Deň D prišiel amanažér mi oznámil, že budem team leader. Vtom momente som videla tú nenávisť vočiach kolegov. Byť vtakej pozícii znamená, že budeš každého komandovať a k tomu všetkému máš na starosti najdôležitejší stôlaobsluhuješ najdôležitejšie osobnosti. Jasné, že som bola rada. Znamenalo to, že budem mať na starosti JEHO," napísal nám s nadšením Zdenka.

Herec s manželkou Sophie Hunter
Zobraziť galériu (9)
Herec s manželkou Sophie Hunter  (Zdroj: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)

Na začiatku povedali Zdenke aj personálu, nech si nepýtajú autogramy, fotky a ani selfie. "Anech sa snimi nesnažíme rozprávať oničom inom ako onašej práci. Vraj majú lepších právnikov ako my.No, ja nemám žiadneho, tak nepokúšam osud," zavtipkovala Zdenka. "Práca to bola rovnaká, ako keď máme iné udalosti. Úplne to isté, si vstrese, všetko leží na tebe, akeď sa niečo pokazí, si vinný ty, lebo vedieš celý personál."

Vtipný a milý vegán

Zdenka o ňom dobre vedela, že je vegán. "Samozrejme, že mu neponúkne roast beef. Ako jeden zmála ľudísa reálne pýtal, čo konzumuje. Mali päťchodové menu avždy sa opýtal, čo to je. Ztejto svojej skromnej skúsenosti musím povedať, že bol veľmi milý, normálny chlap, naživo ešte krajší ako vTV," prezradila.

Prostredie bolo nádherne vyzdobené, v knižnici bola vaňa, rovnaká, ako tá, v ktorej boli robené plagáty k seriálu. "Kvety boli nádherné. Všetci mali na stole fľaštičky od liekovso svojími menami akaždý chod, mal niečo spoločné so seriálom. Rovnako, ako drinky. Počuť od neho, že si "so cute areally very nice" bolo pre mňa veľmi radostné aaj otázka odkiaľ som, aže vie, kde je Bratislava. Keby že ho nepoznám zTV, vôbec by som si nevšimla, že je niečim špeciálny. Správanie džentlmena," opísala stretnutie s Cumberbatchom Zdenka.

Slovenka zažila unikátne stretnutie:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)

Okrem neho sa na akcii k seriálu zúčastnili aj Indira Varma zo seriálu Game of Thrones, režisér seriálu Edward Berger, spisovateľ, ktorý napísal pôvodnú novelu, Edward St. Aubyn, scenárista, produkčný, ľudia z novín, televízie či iní kamaráti. "Popravde, správali sa ešte slušnejšie, ako pri iných príležitostiach, keď obsluhujem lordov. Páčila sa mi situácia, keď som mu ponúkla chlieb, aon odpovedal, že nechce. Na moju reakciu, že je vegánsky, hneď zmenil názor aokamžite po ňom siahol. Alebo napríklad, keď som miesto chickpea mousse povedala mouse, jedno písmeno, azrazu mu ponúkam myš. Na tom sa pobavil. Ale ako hovorím, úplne obyčajný, normálny chlap. Do tohto podniku prišli hlavne preto, že vňom natáčali niekoľko scén seriálu." Zdenka ukončila svoje rozprávanie zopár vtipnými príhodami. Snáď sa niekedy pošťastí aj nám ostatným.

Dolárové bankovky dostávali pri vstupe, na každej bolo číslo stola, pri ktorom sedeli. Tento dolár patril Benedictovi.
Zobraziť galériu (9)
Dolárové bankovky dostávali pri vstupe, na každej bolo číslo stola, pri ktorom sedeli. Tento dolár patril Benedictovi.  (Zdroj: archív Zdenka)
Slovenka zažila unikátne stretnutie:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: archív Zdenka)
Slovenka zažila unikátne stretnutie:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: archív Zdenka)
Špeciálne menu
Zobraziť galériu (9)
Špeciálne menu  (Zdroj: archív Zdenka)

Slovenka zažila unikátne stretnutie:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: archív Zdenka)

Viac o téme: Benedict CumberbatchSherlock Holmes
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu