Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi Uma Thurman sa upísala Netflixu: V seriáli bude pátrať po darkyni jej nového srdca

Uma Thurman
Uma Thurman (Zdroj: SITA)

Americká herečka Uma Thurman si zahrá v pripravovanom mysterióznom seriáli Chambers spoločnosti Netflix. Desaťdielna dráma sa zameria na mladú ženu s transplantovaným srdcom, ktorú pohlcuje tajomstvo súvisiace s orgánom, čo jej zachránil život po infarkte.

Čím viac odhaľuje pravdu o náhlej smrti darkyne jej nového srdca, tým viac sa totiž u nej prejavujú črty zosnulej a niektoré z nich sú pritom znepokojujúco zlovestné. Štyridsaťosemročná rodáčka z Bostonu stvárni Nancy, matku darkyne srdca, ktorá si s hlavnou hrdinkou vytvorí opatrný vzťah a následne zistí, že jej dcéra zrejme nie je mŕtva tak, ako si myslela.

Tvorkyňami a výkonnými producentkami seriálu sú Leah Rachel, ktorá má na starosti aj scenár, a Akela Cooper. O produkciu projektu sa postará spoločnosť Super Deluxe. Výkonnými producentmi budú tiež Stephen Gaghan, Wolfgang Hammer, Winnie Kemp a Alfonso Gomez-Rejon, ktorý bude režírovať pilotný diel projektu.

Uma Karuna Thurman pôsobila v osemdesiatych rokoch ako profesionálna modelka, až kým sa v roku 1988 nezamerala na herectvo. Najväčšiu slávu jej priniesli snímky režiséra Quentina Tarantina - Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994), Kill Bill (2003) a Kill Bill 2 (2004), pričom za stvárnenie Mie Wallace v Pulp Fiction ju nominovali na Oscara. Na konte má tiež Zlatý glóbus za úlohu Debby Miller v televíznom filme Duševná slepota (2002) a ďalšie tri nominácie na toto ocenenie. Medzi ďalšie známe filmy, v ktorých si zahrala, patria Nebezpečné známosti (1988), Batman a Robin (1997), Gattaca (1997) a Nymfomanka (2013).

Viac o téme: NetflixUma ThurmanSeriál Chambers
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu