Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Je to definitívne: Ďalší hviezdny rozvod. Vyšiel im až na druhýkrát

Naya Rivera, Ryan Dorsey Zobraziť galériu (2)
Naya Rivera, Ryan Dorsey (Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP)

Americká speváčka a herečka Naya Rivera a herec Ryan Dorsey sú oficiálne rozvedení. Podľa súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať portálu The Blast, dvojica ukončila rozvodové konanie vo štvrtok.

Tridsaťjedenročná umelkyňa a jej 34-ročný exmanžel sa dohodli na striedavej starostlivosti o ich dvojročného syna Joseyho Hollisa, obaja sa tiež vzdali manželských alimentov. Zástupca Dorseyho odmietol pre magazín People situáciu komentovať, zástupcovia Rivery sa zatiaľ nevyjadrili.

Predstaviteľka Santany Lopez zo seriálu Glee (2009 - 2015) podala žiadosť o rozvod s Dorseym ešte 5. decembra, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Za dátum odlúčenia uviedla herečka 24. november, čo je deň predtým, ako ju zatkli za domáce násilie v dôsledku potýčky s Dorseym. Do tej sa dostala podľa polície kvôli synovi, pričom úlohu zrejme zohral aj alkohol. Prepustili ju na kauciu tisíc dolárov.


Mohlo by vás zaujímať:Nevera naša každodenná: VIDEO Narušená dôvera, ohrdnutí milenci a vražedné plány


Decembrová žiadosť o rozvod bola pritom už druhá, keďže predvlani v novembri oznámili, že sa rozvádzajú a v októbri 2017 svoje rozhodnutie odvolali.

Nayu Riveru môžu diváci a diváčky poznať aj zo seriálu The Royal Family (1991- 1992), v ktorom stvárňovala Hillary Winston. V rokoch 2002 až 2006 sa predstavila v niekoľkých epizódach The Bernie Mac Show (2001 - 2006). Menšie úlohy si vyskúšala aj v ďalších televíznych projektoch či vo filmoch At the Devil's Door(2014) a Mad Families (2017). V roku 2011 podpísala zmluvu s hudobným vydavateľstvom Columbia Records, prostredníctvom ktorého by mala vydať svoj debutový album. Z neho v roku 2013 predstavila singel Sorry, v ktorom hosťuje jej bývalý snúbenec Big Sean.

Ryan Dorsey si zahral napríklad v seriáloch Strážca poriadku (2010 - 2015) a Ray Donovan (2013) či vo filmoch V mene krvi (2016 a Zabijak Khali (2017).

Viac o téme: Naya RiveraRyan Dorsey
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu