Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Gabriela Marcinková sa pripravuje na príchod dcéry: Nebude to žiadny ružový cukríček

Gabriela Marcinková Zobraziť galériu (2)
Gabriela Marcinková (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

Slovenská herečka Gabriela Marcinková sa už pripravuje na život v trojici so svojím manželom, spevákom kapely Heľenine oči Martinom Mihalčínom, a ich prvorodenou dcérou.

„Nemám momentálne žiadne vážne plány, už ju iba nejako donosím a začiatkom jesene porodím,“ poznamenala pobavene v rozhovore. Jediné, na čo sa v týchto dňoch popri promovaní nového trileru Dôverný nepriateľ, v ktorom stvárnila hlavnú ženskú postavu, sústredí, je zariaďovanie domácností v Prešove a v Bratislave.

„Zistili sme, že potrebujeme základňu aj v Prešove, v Bratislave máme síce trvalý pobyt, no stále cestujeme aj do Prešova a trávime tam veľa času, takže sa teraz zameriavam hlavne na výbavu obidvoch domácností, aby sa v nich dalo bývať aj s tretím členom rodiny,“ priblížila sympatická herečka.

„V Bratislave potrebujeme hlavne klimatizáciu, v Prešove to nie je také zlé, tam ide teplota v noci pod 20 stupňov a aj cez deň sa tam dá vydržať, ale v Bratislave je často strašne teplo. Minulý rok som z tých horúčav nevedela v noci zaspať a cez deň som sa chodila prechádzať do klimatizovaných obchodných centier. Preto kým nemáme v bratislavskom byte klímu, trávim leto viac v Prešove,“ prezradila Marcinková.


Mohlo by vás zaujímať:Sestričky v hlavnej úlohe: VIDEO Markíza prinesie na jeseň lákavú seriálovú novinku


Na dcérku sa s manželom už veľmi tešia. Do ružovej ju však podľa herečkiných slov obliekať neplánujú. „Nemáme radi sladko ružovú. Asi nejaké také veci od niekoho aj tak dostanem, ale malá určite nebude žiadny sladký cukríček. Jedine, že sa v istom veku rozhodne, že chce byť. Ale kým do toho nemôže kafrať, tak to bude po našom,“ podotkla 30-ročná tmavovláska.

Dcére sa plánuje naplno venovať, a tak nad pracovnými ponukami krátko po pôrode zatiaľ nerozmýšľa. Účasť na jednom projekte však napriek tomu zvažuje. „Vyzerá to tak, že vo štvorici, v ktorej sme nakrúcali seriál Milenky, budeme v zime točiť komédiu. Dúfala som, že sa práci v prvých mesiacoch po pôrode vyhnem, ale toto je partia, s ktorou by som do niečoho takého šla. Zatiaľ nemôžem nič potvrdiť, musím najprv zistiť, aká bude malá a ako to budem zvládať, no táto komédia je vec, na ktorej si viem predstaviť, že by som participovala. Inak si dlho neviem predstaviť nič,“ uviedla.

Viac o téme: Gabriela Marcinková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu