Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Od poslednej klapky prešlo 20 rokov: FOTO Takto sa zmenili hrdinovia z Doktorky Quinnovej

Doktorka Quinnová Zobraziť galériu (5)
Doktorka Quinnová (Zdroj: CBS)

Rodinný seriál Doktorka Quinnová svojho času pobláznil množstvo divákov, ktorý ho mali možnosť sledovať už vo viacerých reprízach. Od jeho poslednej časti už prešlo celých dvadsať rokov. Pozrite, ako sa hlavní hrdinovia odvtedy zmenili a kde sú dnes.

Jane Seymour (Doktorka Quinnová)

Jane Seymour
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/Willy Sanjuan/Invision/AP)

Jane Seymour sa síce preslávila ako zvodná bondgirl, no práve úloha doktorky Quinnovej sa pre herečku stala zásadnou. Hoci stvárnila viaceré postavy, ľudia si doteraz pri jej mene vybavia práve túto postavu. 67-ročná herečka mázrejme tajný recept na to, ako zastaviť čas. Bez plastík či botoxu si stále udržiava dokonalú postavu a mladistvý vzhľad. Jane stále účinkuje v seriáloch a televíznych filmoch.


Mohlo by vás zaujímať:FOTO Doktorka Quinnová na titulke Playboya: A to má pred sedemdesiatkou!


Joe Lando (Byron Sully)

Hlavnú mužskú úlohu v seriále stvárnil Joe Lando, pre ktorého sa rola Byrona Sullyho stala životnou. S dlhými vlasmi a mužským strniskom sa stal idolom množstva žien. Landon hral ešte v mnohých televíznych filmoch a seriáloch, no väčšieho úspechu sa nedočkal. V roku 1997 si vzal za ženu Kirsten Barlow, s ktorou je doteraz.

Chad Allen (Matthew)

Chad Allen
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: fanpop.com)

Najstaršieho nevlastného syna doktorky Quinnovej, Matthewa, stvárnil Chad Allen, ktorý mal v čase natáčania 19 rokov. O dva roky neskôr vyšiel von zo svojou homosexualitou a stal sa aktivistom za práva gayov. Chad sa okrem televíznych seriálov objavil aj v niekoľkých filmoch, a to aj v hlavných úlohách. Od roku 2011 sme sa jeho ďalšieho hereckého výkonu nedočkali.


Mohlo by vás zaujímať:Nedostatok času nie je problém: Tieto seriály si pozriete za pár minút


Shawn Toovey (Brian)

Najmladšie dieťa seriálu stvárnil Shawn Toovey, ktorý malv začiatkoch natáčania10 rokov. Za výkon v Doktorke Quinnovej získal niekoľko ocenení pre mladých hercov. Po ukončení natáčania si zahral aj vo filmoch o doktorke Quinnovej, no tie boli koncom jeho hereckej kariéry. V súčasnosti pracuje ako manažér v Disney Worlde a s manželkou a dcérou žije na Floride.


Mohlo by vás zaujímať:Pre fanúšikov kvalitných seriálov: Tieto európske počiny jednoducho musíte vidieť!


Orson Bean (Loren Bray)

Orson Bean
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ABC)

Pre Orsona Beana nebola Doktorka Quinnová prelomovým seriálom. Veď svoju kariéru začal už v roku 1947 a v čase natáčania seriálu bol už zaslúžilým divadelným aj filmovým hercom. Charizmatický herec sa od tej doby objavil ešte v mnohých filmoch a vidieť ste ho mohli napríklad aj v obľúbenom seriále Zúfalé manželky. V súčasnosti má krásnych deväťdesiat rokov.

Viac o téme: Doktorka QuinnováJane SeymourOrson BeamShawn TooveyChad AllanJoe Lando
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu