Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Boj hviezdy muzikálu Pomáda neskončil: Smrteľná choroba sa vrátila tretíkrát!

Olivia Newton-John Zobraziť galériu (2)
Olivia Newton-John (Zdroj: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)

Austrálskej herečke a speváčke Olivii Newton-John, ktorá zažiarila vo filmovom muzikáli Pomáda z konca 70. rokov, lekári tretíkrát za posledných 30 rokov diagnostikovali rakovinu. Podľa agentúry AP o tom informovala samotná štvornásobná držiteľka cien Grammy v rozhovore s austrálskou televíziou.

Herečka, ktorá onedlho oslávi 70 rokov, prezradila, že lekári jej našli nádor v oblasti bedier už vlani. Teraz sa lieči a údajne sa jej „darí veľmi dobre“. Na bolesť vraj používa konopný olej vylisovaný z rastliniek, ktoréjej manžel pestuje v Kalifornii.

Verím, že to porazím

Herečka ďalej povedala, že sa podrobila ožarovaniua zo svojej stravy vyradila cukor. „Verím, že to porazím,“povedala Newton-Johna pri tej príležitosti sa vyslovila za legalizáciu marihuany v Austrálii.

Olivia Newton-John
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP/Esteban Felix)

Slávnej Austrálčanke lekári prvýkrát odhalili rakovinu prsníka v roku 1992 a druhýkrát v roku 2013. Najviac sa preslávila vďaka účinkovaniu v muzikáli Pomáda, ktorý plnil kinápred 40-imi rokmi. V Československu mal premiéru v januári 1982. Jeho hrdinami sú študenti posledného ročníka strednej školy a herečka v ňom stvárnila hlavnú ženskú úlohu po boku Johna Travoltu.

Viac o téme: John TravoltaPomádaOlivia Newton-John
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu