Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialený darček k 50-ke: VIDEO Will Smith zdolal svoj strach, skočil z výšky 300 metrov!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision, YouTube/Will Smith)

Narodeninové oslavy väčšinou trávime pri koláčoch a darčekoch v kruhu svojich blízkych. Will Smith sa rozhodol, že svoje jubileum oslávi netradične. Spolu so svojou rodinou sa vybral na Grand Canyon, kde sa rozhodol skočiť bungee jumping z výšky 300 metrov. Prekonávať strach je podľa neho dôležité.

Will Smith minulý týždeň oslávil jubileum - 50 rokov. Rozhodol sa pre netradičnú oslavu narodenín. Vybral sa spolu so svojou rodinou na Grand Canyon. Nasadol do helikoptéry a skočil bungee jumping z výšky 300 metrov rovno do útrob kaňonu. Možno si myslíte, že prekonávať sa a dokázať niečo sa dá len v mladosti. Ľudia ako Will Smith vám však dokážu, že to najlepšie je stále ešte len pred vami.

Will Smith s rodinou
Zobraziť galériu (5)
Will Smith s rodinou  (Zdroj: Facebook/Will Smith)

Strachu sa postavím čelom

To všetko mohli sledovať aj jeho fanúšikovia, celú akciu totiž streamoval naživo na kanáli YouTube. Svojim divákom povedal, že ako dieťa bol neskutočne vystrašený, keď sa dostal na kraj mohutného Grand Canyonu. „Celá moja rodina vtedy šla až na okraj, ja som ostal stáť vzadu príliš vystrašený na to, aby som videl tú krásu,“ povedal.Teraz bol počas celého letu priviazaný k helikoptére, pričom čakal na zoskok.

Dnes však Will Smith nie je vystrašeným malým chlapcom, je z neho úplne iný muž. „Dotiahol som to do takého bodu v mojom živote, kedy bojujem s hocičím, čoho sa bojím,“ uviedol. Keď helikoptéra stúpala, opakoval si herec jedinú vetu. „Nikdy sa nepozeraj dole,“ povedal s úsmevom na tvári, aj keď s mierne vystrašeným pohľadom. No to k adrenalínu patrí. Pred skokom sa niekoľkokrát nadýchol a šiel na vec.

Šialený darček k 50-ke:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube/Will Smith)

Absolútna sloboda

Po dôkladnej príprave začala posádka helikoptéry odpočítavať a Smith skočil. Ozval sa obrovský potlesk. „Šlo to od absolútneho teroru po absolútne blaho,“ povedal Smith, ešte keď visel na lane z helikoptéry. „Ó, môj bože, toto je nádhera,“ uviedol. „Je to jedna z najkrajších vecí, ktorú som v živote videl,“ dodal na adresu ohromujúceho výhľadu na americký skvost. „Videla som ten moment, kedy si zaváhal, ale potom si skočil. Bola to absolútna sloboda,“ priznala jeho žena.

Šialený darček k 50-ke:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube/Will Smith)

„Viete, že robíte niečo naozaj šialené, keď sa vaša manželka aj exmanželka na sto percent zhodnú,“ napísal Smith k príspevku na Instagrame, v ktorom zoskok komentovala jeho súčasná manželka.

Na jeho počin čakalo niekoľko ľudí. Bola medzi nimi manželka Jada Pinkett-Smith, jeho deti a kolega zo seriálu Fresh Prince Alfonso Ribeiro. Skok bol charitatívnou akciou, ktorou chcel herec pomôcť zarobiť peniaze pre organizáciu Education Cannot Wait (Vzdelanie nepočká, pozn. red.). Organizácia sa venuje poskytovaniu vzdelania v menej rozvinutých a kízových krajinách.

Šialený darček k 50-ke:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube/Will Smith)

Viac o téme: Will Smith Jada Pindett-Smith
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu