Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najšťastnejšie momenty v živote Kate Hudson: Na svet priviedla svoju prvú dcérku

Kate Hudson Zobraziť galériu (2)
Kate Hudson (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)

Americká herečka Kate Hudson má tretie dieťa. Dievčatko, ktoré dostalo meno Rani Rose Hudson Fujikawa, prišlo na svet v utorok a je jej prvou dcérou. Tridsaťdeväťročná rodáčka z Los Angeles to oznámila prostredníctvom Instagramu, kde zdieľala dcérin dátum narodenia na ružovom podklade s jednoduchým popiskom "Je tu".

Rani, ktorá je prvým spoločným potomkom herečky a jej priateľa Dannyho Fujikawu, dostala meno po svojom starom otcovi Ronovi Fujikawovi. Podľa Hudson sa majú všetci dobre a sú takí šťastní, ako je to len možné.

Herečka má okrem Rani aj 14-ročného syna Rydera s bývalým manželom Chrisom Robinsonom z už nefungujúcej kapely The Black Crowes a tiež sedemročného Binghama, ktorého otcom je jej bývalý snúbenec Matt Bellamy zo skupiny Muse.

Our little rosebud

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Hudson (@katehudson),

Kate Hudson je dcérou herečky Goldie Hawn a upozornila na seba účinkovaním v snímke Na pokraji slávy (2000), za ktorú ju nominovali na Oscara a cenu BAFTA a získala Zlatý glóbus. Okrem toho sa objavila napríklad vo filmoch Ako prísť o muža za desať dní (2003), Alex a Emma (2003), Život s Helen (2004), Mačacie zlato (2008), Vojna neviest (2009), Malý kúsok neba (2011), Tvoj snúbenec, môj milenec (2011), Wish I Was Here (2014), Krvavé peniaze (2014), More v plameňoch (2016), Deň matiek (2016) či Marshall (2017).

Viac o téme: HerečkaKate HudsonDcéraTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu