Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nádherná herečka o zdravotných problémoch: Uvažovala som o samovražde

Sarah Hyland
Sarah Hyland (Zdroj: SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)

Americká herečka Sarah Hyland v súvislosti so svojimi zdravotnými problémami uvažovala o samovražde. Priznala to v rozhovore pre americký magazín Self, ktorý zverejnili v pondelok.

Dvadsaťosemročná rodáčka z New Yorku sa v ňom otvorene rozrozprávala o svojom zdraví, najmä dysplázii obličiek, ktorá viedla k zlyhaniu orgánu a potrebe transplantácie.

Predstaviteľka Haley Dunphy zo seriálu Moderná rodina (2009) podľa vlastných slov absolvovala už asi 16 operácií, šesť z nich len za posledných 16 mesiacov, medzi nimi napríklad druhú transplantáciu obličky, laparoskopický zákrok v súvislosti s endometriózou a tiež operáciu brušnej prietrže.


Mohlo by vás zaujímať:Vyzerá fantasticky a vek nezapiera: Krásna herečka sa nevie dočkať oslavy päťdesiatky


Prvú transplantáciu obličky herečka absolvovala ako 21-ročná, keď jej orgán daroval otec, no pred približne dvoma rokmi začalo jej telo darovanú obličku odmietať a musela začať chodiť na dialýzu. V tom čase lekári zistili, že vhodným darcom je aj jej brat, ona sa však podľa vlastných slov obávala, že opäť sklame.

"Keď vám dá člen rodiny druhú šancu na život a nevyjde to, máte pocit, že je to vaša vina. Nie je, ale cítite sa tak. Dlho som uvažovala o samovražde, pretože som nechcela sklamať svojho malého brata tak, ako som sklamala otca," povedala o svojich pocitoch Hyland s tým, že momentálne je jej stav stabilizovaný a cíti sa nesmierne šťastná.

Sarah Hyland je známa najmä ako Haley Dunphy zo spomínanej Modernej rodiny, vďaka ktorej si spolu s kolegami a kolegyňami na konto pripísala štyri Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Objavila sa aj v sériách ako Lipstick Jungle (2008 - 2009) alebo One Life to Live (1968 - 2013), v ktorom sa predstavila v roku 2007, a zahrala si tiež v komédiách Conception (2011) alebo Pako mojich snov (2011).

Viac o téme: Sarah Hyland
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu