Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Špecifické sviatky hviezdy z Oteckov: Vianoce s rodinou, Silvester mu budete závidieť

(Zdroj: TASR/Martin Baumann)

Pre herca Mareka Fašianga sú Vianoce časom, keď si človek môže vychutnať pohodu v kruhu najbližších, ale aj nečakané dobrodružstvá.

„Tento rok je špecifický, keďže po prvý raz strávim vianočné sviatky s rodinou na horách a Silvester zase surfovaním na Srí Lanke,“ porozprával o svojich tohtoročných plánoch. Ráno na Štedrý deň ešte zvykne vybehnúť nakúpiť posledné darčeky, a potom sa venuje už iba rodine.

„Vianoce sú sviatok, na ktorý sa teším každý rok. Mám na ne len pekné spomienky, najmä, keď som bol dieťa. Boli viac rozprávkovejšie. Kapustnica, kapor a chrenové rolky však nesmú na stole chýbať ani dnes. Mám rád klasiku,” pokračoval Fašiang.

Uplynulý rok bol pre herca zo seriálu Oteckovia prelomový, o to viac sa teší na všetko, čo mu prinesie rok 2019. „V podstate to bol úspešný, aj keď príliš hektický rok. Zo dňa na deň som sa stal známym a naozaj ma potešil úspech nášho seriálu. Čo sa týka predsavzatí do nového roku, tie si nedávam, keďže som ich nikdy nedodržal. Plány ale mám, len sú prudko tajné,“ uzavrel Fašiang s úsmevom.

Viac o téme: VianoceMarek Fašiang
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu