Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kedysi príťažlivé krásky, dnes... 10 herečiek, ktoré plastikou šliapli poriadne vedľa

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: SITA/AP, Photo © Warner Bros. Television)

Žijeme v dobe, kedy výzor predstavuje väčšiu prednosť ako čokoľvek iné. Ľudí hodnotíme podľa vzhľadu a preto sa niet čo čudovať, že nielen celebrity, ale aj obyčajní ľudia sa boja starnúť a chcú vyzerať dokonalo. Tlak verejnosti pri známych osobnostiach je obzvlášť vysoký. Prinášame vám výber desiatich herečiek, pri ktorých plastika nebola najlepším riešením. A pritom sa stačilo riadiť citátom slávnej herečky Audrey Hepburn: „Pravá krása ženy sa rokmi zväčšuje".

Melanie Griffith

Melanie Griffith patrila medzi nádherné ženy, o tom niet pochýb. Veď ešte donedávna bola manželkou charizmatického Antonia Banderasa, s ktorým prežila 19 rokovmanželstva. No dnes, keď sa na 61-ročnú herečku pozrieme, musíme najskôr popremýšľať, kto to vlastne je a keď nám to dôjde, zostaneme skôr sklamaní ako nadšení. Melanie nemôže poprieť početné plastické zásahy chirurga, keďže jej úsmev je viac strašideľná grimasaako úprimný smiech. Či za to môže rozvod z Antoniom alebo jednoducho chcela zostať navždy mladá, nevieme. Ostáva nám len dúfať, že jej očarujúca dcéra Dakota Johnson z 50 odtieňov sivej nepôjde v matkiných šľapajách.

Kedysi príťažlivé krásky, dnes...
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Sayles, Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Meg Ryan

Dnes by sa už Nicolas Cage ako anjel Seth z filmu Mestoanjelov nestal človekom pre Meg Ryan. Herečka si totiž ľahla pod nôž, čo spôsobilo, že jej prirodzená krása je preč a aj smiechjej robí problémy. Botoxová tvár a napuchnutá horná pera určite nie je to, za čím sa muži na ženách radi otáčajú. A navyše, prehnané vylepšenia zakrývajú herečkine kedysi prenikavé oči a hlboký pohľad.

Kedysi príťažlivé krásky, dnes...
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Sayles, Alexandra Wey /Keystone via AP)

Renée Zellweger

Hviezdna predstaviteľkaBridget Jonesovej šliapla plastikou istotnevedľa. Renée mala pred ňou to, čo ju vystihovalo a vďaka čomu bola nezameniteľná. Šibalský, ale zároveň zmyselný pohľad, plné symetrické líčka a jej typický široký úsmev. Bohužiaľ, rukou chirurga sa zmenila na niekoho úplne iného a my sa musímeveľmi snažiť, ak v nej chceme nájsť jej staré JA. Herečka plastiky ale razantne odmieta.

Kedysi príťažlivé krásky, dnes...
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Peter Kramer, AP Photo/Evan Agostini, Jordan Strauss/Invision/AP, File)

Nicole Kidman

Nicole Kidmannikdy nepripustila, že podstúpila kozmetické zákroky. Tvrdí, že jej krásaje prirodzená.Ale okrem herečkinhovyhlásenia všetci, dokonca aj jej skutoční fanúšikovia a priaznivci súhlasia s tým, že v jej tvári došlo k masívnej zmene. Pribúdajúce roky nikto nezastaví aNicole namiesto toho, aby starla s gráciou, sa postupne mení na umelú figurínu.Nafúknuté líca, vyhladenátvár bez vrásky a obmedzenámimika - takto dnes vyzerá slávna Nicole Kidman.

Kedysi príťažlivé krásky, dnes...
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Evan Agostini, Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Mary-Kate Olsen

Mary-Kate Olsen. Je to vlastne ešte ona? Čo ostalo na nej pôvodné? Oči? Aj tie už nemajú taký pohľad, ako kedysi. A takto by sme sa mohli pýtať donekonečna. Čimladé dievča prinútilo k takejto razantnej zmene odlíšenie sa od dvojčaťa Ashley alebo prispôsobeniezovňajšku staršiemu partnerovi, nevieme. Jedno je však isté - už to nie je tábezprostredná, usmiata a prirodzene krásna žena, ale niekto úplne iný.

Nádherná, očarujúca a plná sexepílu: Ako najmladšia sestra zatienila dvojičky Olsenové

Kedysi príťažlivé krásky, dnes...
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Suzanne Somers

Nádherná a sexi Carol zo seriálu Krok za krokom je nenávratne preč. Keď sa dnes na jej predstaviteľku pozrieme, nevieme, či sa máme smiať alebo plakať. Jedným sme si ale istí určite - herečka Suzanne Somers je jasným príkladom toho, že plastika môže byť najhorším rozhodnutím v živote.

Kedysi príťažlivé krásky, dnes...
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Photo © Warner Bros. Television, SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Rose McGowan

Jej tvár poznáme asi najviaczoseriálu Čarodejnice alebo vďakavzťahus kontroverzným Marilynom Mansonom, s ktorým tvorila pár viac ako tri roky. Zmenenývzhľad Rose je vrajvýsledok lekárskeho zákroku. Počas operácie na odstránenie celoživotného problému s dutinamijej údajne chirurg náhodne prepichol kožu pod pravým okom.Chyba juprinútila k rekonštrukčnej operácii, keďžeoko vyzeralo "mierne zavreté".Potom podstúpilaoperáciu na ľavom oku, aby vytvorila rovnomerný vzhľad. Či už to tak je alebo nie, je to zmena k horšiemu. Ale aby toho nebolo málo, kedysi šarmantná herečka a modelkasa k tomu ostrihala a vymenila tak ženský pôvab za mužské črty.

Kedysi príťažlivé krásky, dnes...
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Jae C. Hong, Photo by Grant Pollard/Invision/AP)

Tara Reid

Čo to len so sebou porobila?!Hviezda filmu Prci, prci, prcičky sa nám stráca pred očami. Z obletovanej krásnej herečky, ktorá bola zaoblená na tých správnych miestach a pohľad na jej telo potešil nejedno mužské oko, sa stala chodiaca kostra. Za vychudnutýmtelom Tary Reidajej neprirodzenoupreplastikovanou tvárou sa v súčanostiotočí len málokto.

Kedysi príťažlivé krásky, dnes...
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Dan Steinberg, Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Megan Fox

O tom, že Megan Fox patrí medzi najkrajšie ženy sveta, nemôžeme pochybovať. Aj keď herečka popiera, že podstúpila plastické operácie, zmeny na jej tvári počas posledných desať rokov nemôže nikto spochybniť. Jemne bacuľaté líčka sú dnes prepadnuté s vystúpenými lícnymi kosťami a jej tvár je akobábika. Ak to takto bude pokračovať ďalej, Megan sa za chvíľubude podobať skôr na chodiacu voskovú figurínu ako na prirodzenúkrásku, akou bola pred rokmi.

Kedysi príťažlivé krásky, dnes...
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Sayles, AP Photo/Michael Sohn; Instagram/Megan Fox)

Courtney Cox

Predstaviteľka MonikyGellerovej z Priateľovnáš výber plastických nepodarkovuzatvára. Courtney určite patrí medzi tie herečky, u ktorých nás takéto veľké vylepšenie bolí asi najviac, najmä keď nebolo vôbec potrebné.Škoda, že si nebrala príklad odhereckej kolegyneJennifer Aniston, ktorá starne s eleganciou a stále patrí medzi najkrajšie ženy sveta. Na druhej strane všakmusíme povedať, že aspoň Courtney si vie priznať chybu. A to sa týka aj plastiky.

Kedysi príťažlivé krásky, dnes...
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Sayles, Photo by Andy Kropa/Invision/AP, Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Po nepodarených zákrokoch, ako vidíme v roku 2014, asi pochopila, že plastika bola veľká hlúposť. Svoje "plnivá" si nechala rozpustiť a začína sa cítiť lepšie."Teraz vyzerám viac ako ten človek, ktorýmsom bola,"povedala. Po rokoch sa zmierila s tým, že určité veci sa s pribúdajúcimi rokmi menia."Musela som sanaučiť opäť objavovať pohyb v tvári a uvedomiť si, že plnivá nie sú mojimi priateľmi,"vysvetlila v roku 2017 vrozhovore pre magazín NewBeauty. V roku2018 už vyzerala o niečo lepšie, no plastiky aj tak na seriálovej Monike zanechali nepeknú stopu.

Viac o téme: Megan FoxSuzanne SomersMeg RyanRenée ZellwegerCourtney CoxTara Reid
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu