Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovská spoveď problémového herca: Filmový debut z liečebne, jednoducho som sa rozpadal!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA/AP/Nathan Denette/The Canadian Press)

Mnohí z nás ho poznajú ako detskú hviezdu, herca z Transformers i ako problémového mladíka. Shia LaBeouf sa rozhodol so svojimi démonmi popasovať. Jeho scenáristický debut Honey Boy predstavil na tohtoročnom filmovom festivale Sundance. Jeho prvotina si vyslúžila obrovský potlesk. LaBeouf v ňom opisuje svoj život a problémy s otcom, s ktorým sa nerozprával až doteraz. Po premiére sa na pódiu všetkým otvoril a priznal, že sa pomaly rozpadával zvnútra.

Shia LaBeouf je síce známym a pomerne kvalitným hercom, ktorý má na svojom konte naozaj dobré snímky, no jeho osobný život mu dal zabrať.So svojimi démonmi z minulosti sa rozhodol vyrovnať a natočil autobiografickú drámu Honey Boy, v ktorej opisuje svoje problémy s otcom. Za film zožal obrovské ovácie.

Jednoducho som sa rozpadal

Po premiére jeho filmu Honey, ku ktorému napísal scenár, sa na filmovom festivale Sundance postavil pred divákov a rozprával úplne otvorene. „Predtým som sa s otcom nerozprával šesť, sedem rokov. Dnes sme v kontakte a rozprávame sa,“ povedal po premiére svojho debutu, za ktorý si vyslúžil standing ovation. „Rozprával som sa s ním predtým, ako som sem prišiel.“

Obrovská spoveď problémového herca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)

LaBeouf napísal Honey Boy ako časť svojho rehabilitačného programu. „Bolo to vo forme scenára, pretože len tak viem čítať, čo je divné,“ priznal LaBeouf. „Je zvláštne byť takmer závislý na vašej vlastnej bolesti, spraviť z toho produkta cítiť sa vinne. Celé mi to prišlo sebecké. Nikdy som sa nechcel poberať smerom "Bože, idem teraz k***a pomáhať ľuďom", to nie. Nebol to môj cieľ. Jednoducho som sa rozpadal,“ odpovedal na otázku diváka, akým spôsobom to zasiahlo jeho liečenie. Na konci všetkým poďakoval, že prišli a povedal, že je naozaj skvelé ukázať to všetkým.

Honey Boy

Po dokončení to poslal súčasnej režisérke filmuAlme Har'el. „Nevyžadovalo si to veľa herectva ani režírovania. Tak to malo byť,“ povedal. „Bolo veľmi ťažké vyrobiť ten film, pretože nemal žiadne smerovanie. Jednoducho ste v deji,“ uviedol. Vo filme si herec zahral svojho vlastného otca alkoholika, s ktorým mal problém a roky sa nerozprávali. Samotného LaBeoufa si zahrali Noah Jupe (ako jeho tínedžerská verzia) a Lucas Hedges (ako jeho dospelá verzia). Dej filmu sa odohráva v roku 2000 počas vrcholu Disneyho slávy. Sústredí sa najmä na hercov problém s jeho otcomJeffreym Craigom LaBeoufom.

Obrovská spoveď problémového herca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP/Nathan Denette/The Canadian Press)

Viac o téme: Shia LaBeoufHoneySundance Film Festival
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu