Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Miláčik žien sa po desiatich rokoch vracia k známemu žánru: Predstaví sa v romantickej komédii

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds (Zdroj: SITA/AP Photo/Charles Krupa, file)

Kanadský herec Ryan Reynolds si po desiatich rokoch znovu zahrá v romantickej komédii. Rodák z Vancouveru sa predstaví v pripravovanej snímke Shotgun Wedding, pod ktorú sa podpíše aj ako producent.

Novinka, ktorá bude mať aj akčné prvky, prinesie príbeh páru, ktorého extravagantnú svadbu ovládnu kriminálnici. Hlavní hrdinovia tak budú musieť zachrániť ich rodiny a popri tejto misii si zároveň pripomenú, prečo sa vlastne chystajú zosobášiť.

Shotgun Wedding vznikne pod hlavičkou štúdia Lionsgate. Réžie projektu sa ujme Jason Moore, ktorý prinesie na filmové plátna scenár od Marka Hammera a Liz Meriwether. Producentmi snímky budú aj Todd Lieberman a David Hoberman, ktorí s Reynoldsom pracovali na jeho poslednej romantickej komédii Návrh (2009). Nakrúcanie by sa malo začať tento rok v lete.

Ryan Rodney Reynolds sa predstavil v snímkach ako Blade: Trinity (2004), 3:15 zomrieš! (2005), Zabiť eso (2006), X-Men Origins: Wolverine (2009), Pochovaný zaživa (2010), Green Lantern (2011), Nesmrteľný (2015), Dáma v zlatom (2015), Nebezpečný spojenec (2016), Deadpool (2016), Život (2017), Zabijakov osobný strážca (2017) či Deadpool 2 (2018). Za spomínanú komiksovku Deadpool ho nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší mužský herecký výkon vo filme - komédii alebo muzikáli.

Viac o téme: Ryan ReynoldsShotgun Wedding
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu