Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Šok pre fanúšikov Walking Dead! V populárnom seriáli končí ďalšia obľúbená postava

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Americká herečka Danai Gurira končí v populárnom seriáli Walking Dead (2010), známom aj ako Živí mŕtvi. Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter s odvolaním sa na viaceré nemenované zdroje.

Predstaviteľka Michonne podľa nich podpísala zmluvu o účinkovaní v nadchádzajúcej desiatej, jej poslednej, sezóne projektu, ale predstaví sa len v zopár epizódach. Televízia AMC, ktorá seriál vysiela, a zástupcovia herečky situáciu odmietli komentovať.

Štyridsaťročná Gurira, ktorá v seriáli účinkuje od roku 2012, sa však pravdepodobne neskôr ukáže v troch plánovaných filmov Walking Dead. V nich by sa mal predstaviť aj bývalý hlavný hrdina série Rick Grimes v podaní Andrewa Lincolna. Ten seriál opustil počas deviatej série.

Šok pre fanúšikov Walking
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/AMC, Gene Page)

Walking Dead vzniká podľa rovnomenného komiksu Roberta Kirkmana, pričom sa zameriava na následky apokalypsy, ktorá zmenila ľudí na zombie. V centre príbehu je skupina jednotlivcov, ktorí nešťastie prežili. Na čele s bývalým policajným dôstojníkom Rickom Grimesom cestujú naprieč USA a hľadajú si nový domov, v ktorom by ich neohrozovali zombie.

Čím je ich situácia bezútešnejšia, tým viac ich vôľa prežiť núti robiť takmer čokoľvek. Projekt si v roku 2011 vyslúžil nomináciu na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší televízny seriál - dráma. Na konte má tiež 15 nominácií na Primetime Emmy, pričom dve z nich premenil na víťazstvo.

Danai Gurira je okrem Michonne z Walking Dead známa aj ako bojovníčka Okoye z komiskoviek Čierny panter (2018) a Avengers: Nekonečná vojna (2018). Zahrala si tiež v snímkach Nepozvaný hosť (2007), Vezmi si moju dušu (2010), Restless City (2011), Mother of George (2013) či All Eyez on Me (2017). Predstavila sa aj na Broadwayi a napísala divadelnú hru Eclipsed.

Viac o téme: Walking DeadDanai Gurira
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu