Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najkrajší muž sveta a jeho cesta za slávou: FOTO Aquaman bol miláčik žien už v dvadsiatke!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Pri mene dnes už slávneho herca Jasona Momou zaplesá nejedno ženské srdce. A niet sa čo čudovať. Stvárniteľ vodného hrdinu Aquamana je nie náhodou najkrajším mužom planéty roku 2018. Vlasatý a zarastený herec so zmyselným pohľadom je chodiaca mužnosť, čo naplno využil pri hraní svojich postáv vo filmoch a seriáloch. Aká bola ale jeho cesta za slávou?

Herec Joseph Jason Namakaeha Momoasa narodil 1. augusta 1979 vHonolulu, v hlavnom meste Havaja.Vyrastal však v Norwalk v štáte Iowaso svojou matkou, ktorá jeírsko-nemeckého pôvodua má aj niektoré domorodé americké korene. Jeho otec márodný havajský pôvod.Po ukončení strednej školyMomoa pokračoval štúdiom na vysokej škole, kde sa najprv špecializoval namorskú biológiu, no neskôr prešiel na štúdiumbiológievoľne žijúcich živočíchov. Ani jednu školu pre odsťahovanie sa na Havajské ostrovy nedokončil.

Predtým, než začalhraťsuperhrdinuepického Aquamana, predtým, ako sa vytratil ako Khal Drogo z Game of Thrones, predtým, ako hralRonona Dexa v televíznom seriáli Stargate Atlantis, bol 20-ročný Jason Momoa nazvaný Havajským modelom roku 1999.Tieto informácie boli (sú) šírené po rôznych stránkach či magazínoch. Podľa Momouje to ale úplný výmysel- vynájdenýmladým hercom, ktorý mu pomohol získať účasť na Baywatch Hawaii.

Najkrajší muž sveta a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

"Keď som bol na Havaji, išiel som na kastingna Baywatch: Hawaii,"kdečakalo ďalších 1300 ľudí. "Na rad som sa dostal asiosedem hodín neskôr. Povedali mi: ´Musíš mať životopis.´ Aja že ´Oh, áno, no, ja ho nemám.´"Na otázku "ste model?" odpovedal:"Áno, áno, som veľký model. Robím pre Gucci a Louis Vuitton." "Proste to bol taký výstrelok,"prezradil herec v rozhovore pre magazín Square Mile. Jason tiežpripustil, že sisvoje falošné modelingovéskúsenosti nechalvosvojom životopise.

V tom čase mal iba 20 rokov,jeho vzhľad bol poriadne odlišný od toho dnešného a možno len ťažko by ste ho spoznali. Napriek tomu je ale potrebné povedať, že už vtedy prekypoval sexepílom a nejednej žene sa pred ním podlamovali kolená. Veď posúďte sami.

Hereckéskúsenosti

Okrem roly plavčíka v Pobrežnej hliadke si Momoa zahral vo filmochRodinka na výlete,Bez súcitu so Sylvestrom Stalloneom, či v snímke Cesta do Palomy, kde hral hlavnú postavu a rovnako film aj režíroval. Vedľajšiu rolu Aquamana stvárnil vo filmoch Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivost a v Lige spravodlivosti. Až v roku 2018uzrel svetlo sveta jeho sólový film Aquaman. Atu bez servítky môžeme povedať, žesa oplatilo počkať.

V seriáloch sa predstavil v postaveRonona Dexa v Stargate Atlantis a hviezdil ajako Khal Drogo vGame of Thrones. Neskôrsi zahral v The Red Road a aktuálne hviezdi v dobrodružnom seriáli na Netflixe Frontier.

Jason Momoa v seriáli Frontier
Zobraziť galériu (5)
Jason Momoa v seriáli Frontier  (Zdroj: Photo © Discovery Channel / Netflix)

Život pred slávou

Pre lifestylový magazín Square Mile Jason prezradil, čo najhoršie robil pred tým, ako sa mu začalo dariť v herectve. "Najhoršia práca, ktorú som mal, bola práca prebezpečnosť.V tom čase som žil v Airstreame (pozn. obytný príves), abolo to naozaj ťažké a už som tak nemoholžiť.Nakoniec som bývalna gauči môjho priateľa,Airstream dal do skladua požičal si peniaze.Musel som si nájsť prácu, ale nemohol som dostať dokonca ani miesto barmana.Začal som pracovať prebezpečnosť v klube, kde som musel sedieť vonku na parkovisku, hovoriac ľuďom, aby boli pokojní, pretože to bolo v rezidenčnej oblasti," prezradil herec.

Väčšinusvojho dňa strávil písaním filmu, ktorýchcel urobiť. Bolskoro na skalnom dne, keď dostal ponuku hrať vamerickomtelevíznomseriáli North Shore. Po ňomišiel na konkurz doseriáluStargate Atlantis, kde pôsobil štyri roky. Potommal trochu prestávku, pretožeutrpel nehodu. Rozbilsi hlavu. "A následnesom sa dostal do Game of Thrones," uviedol Jason.

Jason Momoa ako Khal Drogo v seriáli Game of Thrones
Zobraziť galériu (5)
Jason Momoa ako Khal Drogo v seriáli Game of Thrones  (Zdroj: Photo © Home Box Office (HBO))

Krásou tromfol svetoznáme mená, drží sa ale pri zemi

Napriek všetkému, aká zložitá bola jeho cesta na vrchol, nikdy o sebe nepochyboval."Je to ťažké, ale väčšina hercov je zvyknutá byť nezamestnaná, je to povaha podnikania.Vedelsom, že ak budem tvrdo pracovať a nevzdám sa, že sa nakoniec stane niečo dobré.A to sa stalo," prezradil pre Square Mile.

Od Hollywoodu a všetkého s ním spojenýmsa snažídržať čo najďalej."Teraz mám rodinu adeti a mám privilégiummať miesto, ktoré je vzdialené od všetkéhobláznovstva," povedal Jason. Má päť akrový ranč a podľa neho je to skvelé miesto na to, abysa dostali preč odcelého toho zhonu.

A že rok 2018 bol pre herca Jasona Momou megaúspešný nehovorí lenfilmAquaman, ale aj získanie titulu Najkrajší muž sveta roku 2018 podľa ankety 100 Most Handsome Men. Porazil známych sexsymbolov, ako sú Chris Evans, Dwayne Johnson či David Beckham.

Najkrajší muž sveta a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/Warner Bros. Pictures via AP)

Viac o téme: Jason MomoaAquaman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu