Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zrážka s hviezdou na svahu: Klame o incidente herečka alebo lyžiar?

(Zdroj: SITA/AP/Joel C Ryan/Invision)

Gwyneth Paltrow popiera, že by zrazila lyžiara, podľa nej on zrazil ju. Herečku v januári zažaloval muž z Utahu za to, že ho údajne zrazila na zjazdovke a neposkytla mu pomoc. Podľa Paltrow to však bolo naopak a obeťou bola ona.

Americká herečka Gwyneth Paltrow popiera, že by zrazila počas lyžovačky v stredisku Deer Valley pri Park City v Utahu muža a spôsobila mu zranenia. Ako uvádza jej právna zástupkyňa v protižalobe, ktorú podala v stredu na súde, bolo to naopak a lyžiar, ktorý herečku zažaloval, narazil zozadu do nej. Šlo pritom podľa právnej zástupkyne o "tvrdý náraz", po ktorom bola herečka otrasená a po tejto príhode sa už ona ani jej rodina v ten deň ďalej nelyžovali.

Terry Sanderson, ktorý na Paltrow podal žalobu koncom januára, popísal situáciu, ku ktorej došlo na zjazdovke pre začiatočníkov 26. februára 2016, úplne inak. Podľa neho sa herečka lyžovala "nekontrolovane", narazila doňho a spôsobila mu vážne zranenie mozgu, zlomila mu štyri rebrá a namiesto toho, aby mu pomohla, nechala ho ležať na svahu a zlyžovala dole.


Mohlo by vás zaujímať:Stále mladá a talentovaná: FOTO Rebelku Lindsay Lohan poznačil rozvod, holdovala alkoholu i drogám!


Sanderson zažaloval okrem Paltrow aj lyžiarske stredisko, konkrétne za to, že jeho zamestnanec poskytol polícii údajne falošnú výpoveď, v ktorej sa postavil na stranu herečky a tvrdil, že ona zrážku na svahu nespôsobila.

Gwyneth Kate Paltrow odštartovala hereckú kariéru začiatkom 90. rokov minulého storočia. Verejnosť aj kritiku najskôr zaujala v snímkach Sedem (1995) a Emma (1996). Veľký prelom prišiel v roku 1999, keď získala Oscara aj Zlatý Glóbus za herecký výkon v snímke Zamilovaný Shakespeare (1998). Zahrala si tiež vo filmoch Talentovaný pán Ripley (1999), Letuška 1. triedy (2003), Svet zajtrajška (2004), Dôkaz (2005), Pád hviezdy (2010), Nákaza (2011) alebo Mortdecai: Grandiózny prípad (2015). Známa je aj ako Pepper Potts z marvelovských komiksoviek Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Avengers: Pomstitelia (2012), Iron Man 3 (2013), Spider-Man: Návrat domov (2017) či Avengers: Nekonečná vojna (2018). V roku 2011 si vyslúžila televíznu cenu Primetime Emmy za hosťovanie v seriáli Glee (2009 - 2015).

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu