Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Američania sa chystajú okopírovať ďalší seriál: Vsadili však na skvelé herecké osadenstvo

Kim Cattrall
Kim Cattrall (Zdroj: SITA/AP)

Anglicko-kanadská herečka Kim Cattrall si zahrá v pilotnom filme pripravovaného dramatického seriálu Filthy Rich. Projekt, ktorý je inšpirovaný rovnomenným novozélandským seriálom, vznikne pod taktovkou spoločností Imagine Television a 20th Century Fox TV. Jeho tvorcom bude režisér a scenárista Tate Taylor, ktorý má na konte napríklad snímku Farba citov (2011).

Dramédia s prvkami soap opery sa bude odohrávať na juhu USA a rozvíjať sa bude okolo dvoch silných, bystrých žien, ktoré urobia všetko pre to, aby ochránili svojich milovaných a dostali, čo im náleží. Keď zámožný výkonný riaditeľ kresťanskej televíznej siete zomrie pri leteckom nešťastí, jeho manželka a dospelé deti zistia, že má aj nevlastné deti, ktoré tiež zahrnul do svojej poslednej vôle.

Keď sa ich čerstvá vdova pokúsi vyplatiť, zistí, že oni majú úplne iné plány a chcú zostať v meste a stať sa súčasťou rodinného impéria. Šesťdesiatdvaročná Cattrall stvárni práve zmienenú vdovu Margaret Monroe - hviezdu populárnej lifestylovej televíznej šou, ktorá s manželom založila spomínanú konzervatívnu televíznu sieť.

Kim Cattrall vo filme debutovala v roku 1975 snímkou Rosebud. Neskôr si zahrala v tituloch ako Columbo: Ako vytočiť vraždu (1978), Policajná akadémia (1984), Senzi finta (1985), Veľké problémy v Malej Číne (1986) a ďalších. Svetoznámou sa stala vďaka seriálu Sex v meste (1998 - 2004) a celovečerným filmom Sex v meste (2008) a Sex v meste 2 (2010). Za stvárnenie Samanthy Jones ju päťkrát nominovali na Primetime Emmy a štyrikrát na Zlatý Glóbus, pričom jednu glóbusovú nomináciu premenila na víťazstvo.

Viac o téme: Kim CattrallFilthy RichTate Taylor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu