Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa americká herečka je šťastím bez seba... Svadba! FOTO Aha, aká bola krásna nevesta

(Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Americká herečka a speváčka Lea Michele sa vydala. Svoje áno povedala riaditeľovi odevnej spoločnosti AYR Zandymu Reichovi. "Sme takí nadšení, že sme svoji, a vďační, že sme obklopení našimi priateľmi a rodinou. A najmä sme šťastní, že strávime zvyšok našich životov spolu," potvrdili radostnú správu magazínu People novomanželia.

Dvojica sa zosobášila v sobotu večer počas intímneho obradu v severnej Kalifornii. Okrem rodiny s mladomanželmi oslavovali ich veľký deň aj ich najbližší priatelia vrátane herečkiných kolegov Darrena Crissa, Beccy Tobin a Emmy Roberts. Tridsaťdvaročná Michele a o štyri roky starší Reich tvoria pár približne dva roky. Zasnúbili sa 29. apríla 2018.

3/9/19

Príspevok, ktorý zdieľa Lea Michele (@leamichele),

Lea Michele Sarfati sa herectvu a spevu venuje odmalička, pričom už ako dieťa účinkovala na Broadwayi. Známa je predovšetkým ako Rachel Berry zo seriálu Glee (2009 - 2015), vďaka ktorému ju dva razy nominovali na Zlatý glóbus a raz na cenu Primetime Emmy. Okrem toho sa predstavila napríklad v snímke Silvestrovská noc/Šťastný Nový rok (2011) či seriáli Scream Queens (2015 - 2016). Na konte má albumy Louder (2014), z ktorého pochádzajú single Cannonball a On My Way, a Places (2017). Prvá menovaná nahrávka sa dostala najvyššie na štvrtú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200.

Viac o téme: Lea Michele
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu