Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otvorená spoveď hviezdy Hry o tróny: FOTO Experimentovala som, milujem dušu, nie pohlavie!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: SITA/AP/Helen Sloan/Courtesy of HBO)

Každý z nás občas rád experimentuje, a to najmä v čase dospievania. Iná nebola ani Sophie Turner, ktorá momentálne ako Sansa Stark hviezdi v populárnom seriáli Hra o tróny. V nedávnom rozhovore priznala, že v mladosti experimentovala aj so svojou sexualitou.

V nedávnom interview pre magazín Rolling Stones herečka filmová Sansa Stark otvorene hovorila o svojom milostnom živote predtým, než stretla Joea Jonasa, s ktorým je dnes zasnúbená. Turner nemala žiadny problém s tým, aby priznala, že v mladosti experimentovala.

So snúbencom Joeom Jonasom
Zobraziť galériu (7)
So snúbencom Joeom Jonasom  (Zdroj: Instagram/Sophie Turner)

Každý experimentuje, ja milujem dušu

Nedávno na verejnosť prenikla informácia, že je herečka zasnúbená. Nedávno oslávila 23 rokov. „Bola som plne pripravená na to, že budem slobodná do konca života,“ povedala. „Myslím, že keď nájdete toho pravého, proste to viete. Ja som v živote stretla dosť žien aj mužov na to, aby som to vedela,“ priznala herečka s tým, že cíti, že jej duša je omnoho staršia, než jej vek. „Cítim sa minimálne na 27 - 28 rokov.“

Otvorená spoveď hviezdy Hry
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram/Sophie Turner)

Na otázku, či naozaj skúšala vzťahy aj so ženami odpovedala jasne. „Každý experimentuje. je to súčasť dospievania. Milujem dušu, nie pohlavie,“ dodala. So spevákom sa zasnúbila v októbri 2017. Interview absolvovala so svojou blízkou priateľkou a zároveň kolegyňou zo seriálu Maisie Williams, ktorý hrá jej sestru Aryu Stark.


Mohlo by vás zaujímať:Epické finále Game of Thrones: Slovák v koži Nočného kráľa prezradil horúce DETAILY


So životnou kamarátkou Maisie Williams alias Aryou Stark.
Zobraziť galériu (7)
So životnou kamarátkou Maisie Williams alias Aryou Stark.  (Zdroj: Instagram/Sophie Turner)

Epické finále

Tento rok sa seriál Hra o tróny dočká epického finále, na ktoré mnohí s nedočkavosťou čakajú. Herci aj tvorcovia celé roky prísne strážia natáčania, aby sa nič nedostalo na verejnosť. Už predstaviteľ Nočného kráľa Vladimír Furdík povedal, že epická bitka sa odohrá v treťom diele a Maisie Williams povedala, že bude v seriáli naozaj veľa smrti. Koniec koncov, všetci vieme, že tu stále niekto zomrie vtedy, keď to najmenej čakáte.

Otvorená spoveď hviezdy Hry
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram/Sophie Turner)

„Ľudia nechcú, aby sa to skončilo,“ povedala Williams. „Nezáleží na tom, ako sa to ukončíte, ľudia nechcú, aby sa to skončilo. Takže koniec jednoducho nebude v poriadku. Viete, čo tým myslím? Myslím, že spôsob, akým to celé ukončíme my je v poriadku. Myslím si, že už je čas,“ povedala Williams.

Otvorená spoveď hviezdy Hry
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/AP/Photo by Greg Allen/Invision)

Otvorená spoveď hviezdy Hry
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram/Sophie Turner)

Viac o téme: Hra o trónySophie TurnerSansa Stark
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu