Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Jej hviezda stále stúpa: Herečka Olivia Munn sa predstaví v novej komédii aj thrilleri

Olivia Munn
Olivia Munn (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Americká herečka Olivia Munn si zahrá v romantickej komédii Love, Wedding, Repeat. Snímka scenáristu a režiséra Deana Craiga prinesie príbeh Jacka, ktorý musí zabezpečiť, aby svadba jeho sestry Hayley bola perfektná. Medzičasom sa však stretne s Dinou (Munn), do ktorej sa zamiloval a ktorú stratil pred dvomi rokmi.

V zasadacom poriadku následne nastane malá zmena, ktorá drasticky zmení ich osud a povedie ku katastrofálnym a vtipným následkom. Nakrúcanie snímky, ktorá vznikne v britsko-talianskej koprodukcii, odštartuje 6. mája v Ríme.

Tridsaťosemročná rodáčka z Oklahoma City sa tiež predstaví v hlavnej úlohe sociálneho trileru The Gateway. Tento projekt, ktorý bude režírovať Michele Civetta, sa zameria na problematiku rodiny a amerického väzenského systému. Snímka sa sústredí na Parkera Jodea, vážneho sociálneho pracovníka, ktorý sa stará o Ashley a jej matku Dhaliu (Munn), kým si jej otec vo väzení odpykáva sedemročný trest.

Keď sa však predčasne vráti domov, do rodiny znova prinesie neporiadok a násilie. Parkera zase prepustia za emočný výbuch v práci a on sa bude musieť rozhodnúť, ako ďaleko je schopný zájsť, aby ochránil svoju rodinu. Toto úsilie ho však dostane do nebezpečenstva a prinúti ho konfrontovať najnebezpečnejšie aspekty jeho vlastnej minulosti.

Lisa Olivia Munn debutovala v horore Scarecrow Gone Wild (2004). Nasledovali úlohy vo filmoch ako Kung-fu frajer (2007), Nočné rande (2010), Iron Man 2 (2010), Nechápem, ako to dokáže (2011), Magic Mike (2012), Zbav nás zlého (2014), Charlie Mortdecai (2015), Policajtov švagor (2016), Vianočná žúrka (2016), X-Men: Apokalypsa (2016), Debbina 8 (2018) či Predátor: Evolúcia (2018). Známa je tiež ako Sloan Sabbith zo seriálu Newsroom (2012 - 2014).

Viac o téme: Olivia MunnLoveWeddingRepeatThe Gateway
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu