Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Harrison Ford s jasným odkazom: ZABUDNITE! Indiana Jonesa budem hrať jedine ja

Harrison Ford
Harrison Ford (Zdroj: SITA)

Amerického herca Harrisona Forda už nikto nenahradí v úlohe Indianu Jonesa. Vyjadril sa tak v rozhovore pre televíznu reláciu Today v súvislosti s klebetami, že by ho mal v legendárnej postave vystriedať 39-ročný Chris Pratt.

„Nikto nebude Indiana Jones! Nechápete to? Ja som Indiana Jones. Keď odídem, odíde aj on. Je to jednoduché,“ skonštatoval 76-ročný rodák zo Chicaga. „Je to šialený spôsob, ako to Chrisovi Pineovi povedať. Prepáč, človeče,“ doplnil, pričom žartom zamenil Pratta za Chrisa Pinea.

Prattovo meno sa pritom v súvislosti s rolou spomína od roku 2015, po tom, ako Disney v roku 2013 odkúpil práva na film od Paramountu. V uplynulých rokoch sa stal Pratt jednou z najvyhľadávanejších akčných hviezd, keď účinkuje v sérii Jurský svet (2015, 2018) aj marvelovských komiksovkách Strážcovia Galaxie (2014), Strážcovia Galaxie 2 (2017), Avengers: Nekonečná vojna (2018) či Avengers: Endgame (2019).

Ford obľúbeného dobrodruha stvárnil v štyroch filmoch - Dobyvatelia stratenej archy (1981), Indiana Jones a Chrám skazy (1984), Indiana Jones a posledná krížová výprava (1989) a Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky (2008). Pripravovaný piaty film v réžii Stevena Spielberga by mali uviesť do kín v roku 2021 s Fordom v hlavnej úlohe.

Viac o téme: Harrison FordIndiana Jones
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu