Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezda seriálu Hry o tróny na dne: Stres a alkohol... Nezvládol to!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Bolo toho na neho veľa! Britský herec Kit Harington skončil na liečení. Hviezda seriálu Hry o tróny sama požiadala o hospitalizáciu, aby sa vysporiadala so "stresom a požívaním alkoholu" po skončení kultového seriálu. Informoval o tom britský denník Independent.

Herec Kit Harington,ktorý je známy pre svoju rolu Jona Snowa vHreo tróny,začal sliečboupred niekoľkými týždňami pred vysielaním finále.V jednom rozhovore Kit hovoril o "obrovskom náraste emócií" po natáčaní posledných scén obľúbeného seriálu, na ktorých pracoval osem sezón.

PodľaPage Six jebritská hviezda hospitalizovaná v Connecticute, kde prechádza psychologickou a kognitívno-behaviorálnou terapiou, aby sa dokázala vyrovnaťs negatívnymi emóciami. V nedeľu bol vydaný dokument o konci seriálu Hry o trónys názvom The Last Watch. Ukázalo sa, že Kit plakal, keď sa dozvedel o konci svojej postavy.

Emilia Clarke a Kit Harington v Hry o tróny (Zdroj: SITA/Helen Sloan/HBO via AP)
Zobraziť galériu (2)
Emilia Clarke a Kit Harington v Hry o tróny (Zdroj: SITA/Helen Sloan/HBO via AP)  (Zdroj: SITA/Helen Sloan/HBO via AP)

Jeho hovorca potvrdil, že sa "Kitrozhodol využiť túto prestávku ako príležitosť stráviť nejaký čas na to, aby pracoval na niektorých osobných otázkach."Ako uvádza magazín People, herec sa musí poriadne "buchnúť po vrecku". Liečba na klinike v Connecticute totižstojí viac ako 120 000 dolárov mesačne.

Christopher Catesby "Kit"Haringtonje známy napríklad aj z hororu Návrat do Silent Hill 3D (2012), dobrodružného fantasy Siedmy syn (2014), drámy Pompeje (2014), vojnového filmu Testament mladosti (2014), mokumentu Sedem dní v pekle (2015) či mysteriózneho westernu Brimstone (2016). Svoj hlas prepožičal jednej z postáv v animovanom filme Ako si vycvičiť draka 2 (2014).

Viac o téme: Kit Harington
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu