Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dcéra Travoltovcov skočila do rodinného biznisu, FOTO hrať chcela od malička: Silný odkaz

Zobraziť galériu (14)
(Zdroj: Instagram/Kelly Preston, ČSFD/Walt Disney Germany, SITA/AP/Jon Furniss, Invision)

Johna Travolta a jeho manželku Kelly Preston diváci dobre poznajú. Obaja sú hercami, majú za sebou niekoľko úspešných filmov a manželmi sú už desiatky rokov. Prešli si krízami, no momentálne prežívajú naozaj šťastné obdobie. Radosť im robí aj ich dcéra Ella Bleu, ktorá sa vydala v šľapajách svojich rodičov a spolu s jej otcom sa objaví v novom filme The Poison Rose.

Na konte má zatiaľ len tretí film, no zdá sa, že sa z nej začína formovať celkom dobrá herečka. To však ukáže až čas. Ella Bleu Travolta je stredným dieťaťom hereckej dvojice John Travolta a Kelly Preston. Jej starší brat Jett zomrel pred desiatimi rokmi a jej mladší brat Benjamin má deväť rokov. Ella si už predtým zahrala so svojimi rodičmi vo filme Starí psi, no bola ešte dieťa. Dnes je z nej krásna mladá dáma, ktorá začína brať hereckú kariéru vážne.

Dcéra Travoltovcov skočila do
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram/K.P.)

Zlomový rok

John Travolta a Kelly Preston sa spoznali ešte v roku 1987 počas natáčania filmu The Experts. O štyri roky na to sa zosobášili a napriek pár krízam sú spolu dodnes. Občas navštevujú aj manželskú poradňu, čo im podľa ich slov pomáha. Okrem smrti syna si totiž prešli sexuálnym škandálom Johna Travoltu i problémami kvôli ich scientologickej viere. Počas ich manželstva sa im narodili tri deti - v roku 1992 ich najstarší syn Jett, v roku 2000 dcéra Ella a o desať rokov neskôr ich najmladší syn Benjamin.

Dcéra Travoltovcov skočila do
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: ČSFD/Walt Disney Pictures)

Elline začiatky siahajú do roku 2009, kedy si zahrala so svojimi rodičmi v menšej úlohe v komédii Starí psi. Tento rok však nebol zlomový len pre začiatok jej kariéry. Vo veku 16 rokov totiž zomrel jej brat Jett. Od svojich dvoch rokov trpel Kawasakiho syndrómom a mával silné záchvaty.

Dcéra Travoltovcov skočila do
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram/K.P.)

Následkom jedného z nich podľahol na rodinnej dovolenke na Bahamách. Z tragickej udalosti sa nakoniec pár dostal a o rok na to sa im narodil Benjamin. Na Jetta však dodnes spomínajú.

Dcéra Travoltovcov skočila do
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: ČSFD/Walt Disney Pictures)

Herečkou už od malička

Deti hereckých párov buď chcú hrať a pohybovať sa vo filmovom priemysle od mala, alebo sa tomuto biznisu úplne vyhýbajú. Ella je ten prvý prípad. V rozhovore pre People povedala, že sa chcela stať herečkou už od malička. „Odkedy som bola dieťa, milovala som sa predvádzať, spievať, tancovať a robiť predstavenie doma pre moju rodinu a priateľov,“ povedala magazínu. Zároveň poďakovala rodičom, ktorí su pre ňu veľkou oporou. Samozrejme, samotné priezvisko je pre ňu veľkou značkou, no neberie to ako samozrejmosť.

John Travolta a jeho dcéra Ella v roku 2013 (Foto: SITA/AP/Evan Agnostini, Invision)
Zobraziť galériu (14)
John Travolta a jeho dcéra Ella v roku 2013 (Foto: SITA/AP/Evan Agnostini, Invision)  (Zdroj: SITA/AP/Invision/Evan Agostini)

Priznala, že prvýkrát začala o herectve uvažovať, keď si zahrala vo filme Starí psi ako deväťročná. Potom si dala chvíľu pauzu a teraz znova nastal čas.„Dala som si čas dokončiť školu a byť dieťaťom a teraz som znovu pripravená,“ uviedla. Počas natáčania nového filmu, v ktorom si zahrala mladú vdovu, jej veľmi pomohol jej otec. „Veľmi mi pomohlo, že tam bol. Bolo to veľmi upokojujúce a je naozaj tým najlepším mentorom,“ povedala.

Dcéra Travoltovcov skočila do
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram/K.P.)

Rovnako jej podávala pomocnú ruku a múdrosti z hereckého remesla aj jej mama Kelly Preston. „Nech mám akúkoľvek otázku, mamka a ocko majú tú najlepšiu radu. Je to naozaj skvelé... Páči sa mi, že je to viac-menej rodinný biznis!,“ dodala vychádzajúca hviezda. Podľa nej by ju rodičia podporili vo všetkom, čo by chcela robiť. „No sú naozaj hrdí, že som sa vydala hereckou cestou, takže som hrdá aj ja!,“ dodala vychádzajúca hviezda.

Dcéra Travoltovcov skočila do
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram/K.P.)

Pyšní rodičia

John Travolta momentálne posledné týždne spolu so svojou dcérou propaguje ich najnovší film The Poison Rose, v ktorom si spoločne zahrali. Obaja sú na svoju dcéru naozaj pyšní.

Travolta s dcérou a sestrami.
Zobraziť galériu (14)
Travolta s dcérou a sestrami.  (Zdroj: Instagram/J.T.)

Travolta ju nevedel vynachváliť. „Ella je úžasná,“ povedal hrdý otec pre Hollywoodlife. „Áno, chcem, aby pokračovala v hraní, pretože je v tom naozaj dobrá. Je to dobrý umelec,“ dodal. Jej mama sa o svoje pocity podelila na sociálnej sieti.

Travolta s dcérou a herečkou Helen Mirren.
Zobraziť galériu (14)
Travolta s dcérou a herečkou Helen Mirren.  (Zdroj: Instagram/J.T.)

„Som stále unesená svojou očarujúcou dcérou. Práve som si pozrela znova všetky jej rozhovory z minulého týždňa, ktoré robila v rámci nového filmu a naozaj skočila do „rodinného biznisu“ ako by sa pre to narodila,“ napísala takisto hrdá mama na Instagrame.

Dcéra Travoltovcov skočila do
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram/K.P.)

„Dostalo ma, aká je pripravený, sebavedomá, elegantná, sladká, úžasná,“ napísala s tým, že v angličtine zrejme nie je dosť prídavných mien na to, ako skvelo to jej dcéra zvláda. „Som nesmierne pyšná na ňu a všetky jej úspechy. No najviac som hrdá a poctená tým, že je mojou dcérou. Ľubim ťa a gratulujem,“ dodala.

Dcéra Travoltovcov skočila do
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram/K.P.)

Silnýodkaz

Herectvo je súčasťou jej života už od útleho veku. Vždy, keď jeden z rodičov natáčal, nasadli všetci do lietadla a šli tam, kde sa natáčalo. „Je to moja najobľúbenejšia časť na svete,“ povedala v jednom z rozhovorov Ella. Keďže sám John Travolta je pilotom a majú aj lietadlo, nie je to pre nich veľký problém. „Napriek tomu, že to otec robí celý život a v podstate je to samozrejmosť, stále ma to dostane, je to naozaj skvelé,“ uviedla na adresu svojho otca pilota, ktorý má lietadlo v podstate zaparkované na záhrade. Odkazom tohto filmu je pre ňu práve to, že si môže zahrať s rodinou.

Travolta s dcérou v novom filme The Poison Rose. (Foto: ČSFD/Lionsgate)
Zobraziť galériu (14)
Travolta s dcérou v novom filme The Poison Rose. (Foto: ČSFD/Lionsgate)  (Zdroj: ČSFD/Lionsgate)

Pokiaľ hráte so svojou rodinou alebo s niekým, kto je vám blízky, je to podľa Elly jednoduchšie. „V podstate ste v tej úlohe aj doma. Môžete si cvičiť scenár aj keď prídete z natáčania domov. Aspoň pre mňa to znamená menej stresu pred kamerami,“ uviedla s tým, že by si to pokojne ešte niekedy zopakovala.

Dej nového kriminálneho thrilleru s prvkami noir sa odohráva v 70. rokoch. John Travolta hrá v dráme detektíva, ktorý príde do mestečka v Texase vyšetrovať prípad zmiznutia. Z celého prípadu sa vykľuje prípad vraždy, v ktorého centre stojí mladá vdova. Práve mladú vdovu po futbalistovi, ktorého zavraždili,stvárni Ella Bleu Travolta. Stane sa z nej hlavná podozrivá. Okrem toho si vo filme zahrá aj Morgan Freeman, Famke Janssenči Brendan Fraser.

Viac o téme: John TravoltaKelly PrestonElla Bleu TravoltaThe Poison Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu