Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Seriálová Rachel otvorene o Priateľoch: VIDEO Návrat? Prečo nie! Chandler z toho má nočné mory

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)

Priatelia patria dodnes k legendárnym seriálovým hitom. Aj pätnásť rokov po skončení seriálu sa vysiela v mnohých krajinách niekoľkokrát do roka. Herci zo seriálu stále profitujú, no okrem iného v sebe navzájom našli pred takmer 25-imi rokmi skutočných priateľov, nielen tých seriálových. V posledných mesiacoch sa šušká, že by sa mohla partička opäť stretnúť na obrazovkách, no zatiaľ nič nie je potvrdené.

Jennifer Aniston alias seriálová Rachel opäť zavítala do šou Ellen DeGeneres a okrem iného sa rozprávali aj o možnom návrate Priateľov. Síce sa o ňom pošuškáva už dlhšie, zatiaľ nie je nič potvrdené. Práve Aniston však vzbudila podozrenie, že by sa to predsa len mohlo stať.

Prečo nie?

Aniston by však nemala nič proti, keby sa znova stretli v nejakom pokračovaní. „Jasné. Prečo nie? Ja som vám to už povedala, ja by som do toho šla hneď,“ odpovedala. Podľa nej by boli nadšení aj jej ostatní kolegovia zo seriálu. „Rovnako sú na tom aj dievčatá, aj chlapci. Počúvajte... môže sa stať čokoľvek,“ dodala. Na záver zavtipkovala, že to pokojne spraví aj sama. „A potom sa to bude volať Priateľ,“ reagovala DeGeneres.

Divákov by to sklamalo

O „Friends Reunion“ sa hovorí už dlhšie. Aj Lisa Kudrow či Courteney Cox sa vyjadrili na adresu návratu v pozitívnom duchu. Jedna z tvorcov seriálu však taká nadšená nie je. „Jediné, čo by sme spravili je to, že by sme dali všetkých šiestich hercov späť dokopy, šou by však už chýbalo srdce,“ priznala Marta Kauffman s tým, že nevie, či by to prinieslo niečo dobré. „Seriálu sa stále darí naozaj skvelo, ľudia to milujú. Návrat Priateľov by divákov len sklamal,“ myslí si.

Seriálová Rachel otvorene o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Reed Saxon)

Chandler nechce návrat

Napriek tomu, že si Aniston myslí, že by boli za návrať všetci, seriálový Chandler je iného názoru. Matthew Perry po remaku netúži. V minulosti bojoval so závislosťou od liekov a alkoholu a istý čas sa musel sústrediť sám na seba. Stále si myslí, že toto by jeho mentálnemu zdraviu vôbec nepomohlo.

Seriálová Rachel otvorene o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Invision/Evan Agostini)

Dokonca má z toho nočné mory. „Mám opakujúce sa nočné mory. Naozaj nevtipkujem. Keď spím, sníva sa mi nočná mora, že opäť natáčame Priateľov a nikoho to nezaujíma,“ priznal sa Perry. „Robíme celú sériu, vrátime sa a vôbec nikoho to nezaujíma. Takže, keď sa ma niekto spýta, poviem nie. Vec sa má tak. Skončili sme na výslní. To už neporazíme, prečo by sme to robili znova?“

Viac o téme: PriateliaMatthew PerryJennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu