Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ničí natáčanie a všetkých zabáva: Rebel Wilson sa stala herečkou vďaka halucináciám!

Rebel Wilson Zobraziť galériu (4)
Rebel Wilson (Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Slocum)

Nič si nerobí zo svojej postavy, pre dobrý herecký výkon spraví hocičo, je zárukou poriadnej zábavy a jej pôvodné meno určite nepoznáte. Zoznámte sa s Rebel Wilson.

Austrálska herečka Rebel Wilson sa preslávila najmä bláznivými postavami v komediálnych filmoch. Živí sa však nielen herectvom, ale aj ako spisovateľka a stand-up komička. Detstvo prežila v Sydney so svojimi rodičmi a tromi súrodencami a jej rodné meno je Melanie Elizabeth Bownds.

Rebel Wilson
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP)

Počas školy jej to veľmi dobre šlo s číslami, preto mala v pláne stať sa matematičkou. Na univerzite získala bakalársky titul z umenia a tiež z práva. K herectvu sa však dostala úplne netypickou cestou. Rok strávila na misii v Afrike, kde sa nakazila maláriou. Tá jej spôsobila halucinácie, v ktorých videla samú seba ako oscarovú herečku. A práve to ju presvedčilo pustiť sa na hereckú cestu.


Mohlo by vás zaujímať:V Hollywoode hviezdia aj s nadváhou... A kilá navyše ich absolútne netrápia!


Jej herecké začiatky sa spájajú s austrálskymi komediálnymi seriálmi, no preslávili ju až úlohy, ktoré získala po presťahovaní sa do New Yorku. Agent William Morris Endeavor jej zohnal prvú úlohu v celovečernom filme z roku 2011 Ženy sebe a odvtedy sa úlohy len hrnuli.

Zabávačka a ničiteľka scén

Rebel Wilson, Pitch Perfect
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/Quantrell D. Colbert/Universal Pictures)

Okrem iných stvárnila aj nezabudnuteľnú postavu Fat Amy v troch častiach hudobného filmu Pitch Perfect. Podľa ostatných dievčat z tohto filmu ich neustále počas natáčania rozosmievala. Zničila veľa scén, pretože nedokázala prestať s improvizáciou a vtipmi.

Vďaka jej humoru je aj vhodnou osobou na rozhovory - moderátori sa pri nej veľmi nenatrápia a diváci majú o zábavu postarané.Rebel a jej súrodenci však nie sú jedinými slávnymi členmi rodiny. Herečka totiž tvrdí, že jej prateta bola Lillian Bounds, a teda žena, ktorá bola vydatá za Walta Disneyho až do jeho smrti v roku 1966.

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu