Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Čarodejnice divákov okúzlili: FOTO Takto sa zmenili... Rakovina, vražda a sexuálny štrajk!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Photo © WB Television Network)

Verili by ste tomu, že je to už 10 rokov, čo Markíza odvysielala poslednú časť seriálu Čarodejnice? V skutočnosti ide až o 13 rokov od poslednej natočenej časti príbehu o najmocnejších dobrých čarodejniciach na svete, troch sestrách Halliwellových. Pozrite sa, ako sa na hlavných hviezdach seriálu podpísal zub času.

Seriál Čarodejnice patril k obľúbeným seriálom, nakrútilosa osem sérií, dokopy 178 epizód. Príbeh sa točí okolo trochspolubývajúcich sestier, ktorézavedie špiritistickátabuľka do podkrovia, kde objaviastarú rodinnú knihu kúziel.Keď jedno prečítajú, prebudia tým doteraz uspané čarodejnícke schopnosti každej z nich: Prue ovláda telekinézu, Piper dokáže zastaviť čas a Phoebe máva jasnovidecké predtuchy.Vďaka nim môžu napĺňať svoj osud a chrániť nevinnýchpred silami zla. Je to už 21 rokov, ako uzrela svetlo sveta prvá časť. Čo robili a ako sa za ten čas hlavné hviezdy seriálu zmenili?

Zdroj: Photo © WB Television Network
Zobraziť galériu (7)
Zdroj: Photo © WB Television Network  (Zdroj: Photo © WB Television Network)

AlyssaMilano-Phoebe Halliwellová

Predtým, akoamerická herečka a speváčka Allyssa Milanová zahviezdila v seriáli Čarodejnice, svoju kariéru začalavo filme už v roku 1983. Napriek tomu sa však túžila dostať do televízie, čo jej vyšlo vďaka úspešnému konkurzu (nečítala si ani scenár) naroluSamanthy Micelli v sitcomeWho´sthe Boss?. Okrem toho stvárnila filmovú dcéruArnolda Schwarzeneggera v snímkeKomando, v roku 1996 si zahrala vo filme Strach a o rok neskôr v úspešnej komédii Láska na druhý dotyk. Poznáme ju ešte vďaka seriáluMelrose Placejako Jennifer Mancini.

Rok po skončení seriálu sa Milano okrem herectva vydala aj na trošku inú cestu. V roku 2007 totiž začala písať baseballový blog na stránke Major League Baseball, a ešte v tom istom roku založila úspešnú a populárnu značku oblečenia Touch pre baseballového fanúšičky. Napriek tomu na herectvo nezanevrela, v roku 2010 zahviezdila vo filme Vianoce u Tiffanyho, hneď o rok neskôr v komédiách Týždeň bez záväzkov a Šťastný Nový rok a hrala v seriáli Mistresses.

Alyssa Milano starne do krásy. Vľavo foto z roku 1998, vpravo 2018 (Zdroj: Photo © WB Television Network, SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)
Zobraziť galériu (7)
Alyssa Milano starne do krásy. Vľavo foto z roku 1998, vpravo 2018 (Zdroj: Photo © WB Television Network, SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)  (Zdroj: Photo © WB Television Network, SITA/Richard Shotwell / Invision / AP)

Čo sa týka osobného života hereckej krásky, presne na Nový rok1999 sa Milano vydala za spevákaCinjun Tatea, no už nasledujúci roksa konal rozvod. Od roku 2001 do2003 chodila s Brianom Krauseom. Ďalšia svadba sa konala v roku 2009, keď si zobralaagenta Davida Bugliara, s ktorým má syna a dcéru. Milano je už roky silnou aktivistkou v rôznych smeroch, týka sa to napríkladchorôb, politiky čizákonov. Najnovšie vyzvala k časovo neobmedzenému „sexuálnemu štrajku“ na protest proti ďalšiemu sprísňovaniu protipotratovej legislatívy v americkom štáte Georgia.

Shannen Doherty - PrueHalliwellová

Herečka Shannet Doherty pre nás nebola v seriáli Čarodejnice neznáma. Už predtým sme ju poznaliakoBrenduWalshovú z Beverly Hills90210, odkiaľ sa začala šíriťjejnelichotivá povesť o jej sústavnom meškaní na natáčania, ľahostajnosti a otrasnomprístupe. Tá pokračovala i v priebehu vysielania Čarodejníc, kedy bulvár podporoval fámy o jejspore s Allysou Milanovou. Práve ultimátum seriálovej Phoebe malo byť jedným z dôvodov, prečo bola Shannen vyhodená z Čarodejníc.Doherty s odstupom času vraj svoje chyby priznalaasvoje správanie pripisovala ktlaku slávy, mladosti a problémov v jej osobnom živote.

Shannen Doherty v roku 1998, 2016 počas boja s rakovinou a 2019. (Photo © WB Television Network, Instagram/ShannenDoherty)
Zobraziť galériu (7)
Shannen Doherty v roku 1998, 2016 počas boja s rakovinou a 2019. (Photo © WB Television Network, Instagram/ShannenDoherty)  (Zdroj: Photo © WB Television Network, Instagram/ShannenDoherty)

V súkromnom živote už v roku 1993 skočila "do chomúta" s Ashleym Hamiltonom, synom herca Georgea Hamiltona, s ktorým sa však už o rok rozviedla. V roku 2002 sa Doherty vydala zaRickaSalomona, ale ani toto manželstvo nebolo šťastné, keďže hopo deviatich mesiacoch zrušili. Až v roku 2011 našla svoju pravú druhú polovičku, keď si vzalafotogragaKurta Iswarienka, s ktorým tvojí pár doteraz a boljej oporou v ťažkých časoch.Doherty totiž bola v marci 2015 diagnostikovanárakovina prsníka, ktorá sa rozšírila dolymfatických uzlín. Vlani oznámila verejnosti šťastnú správu... Po ťažkých rokoch sa zo zákernej choroby vyliečila.

Holly Marie Combs - PiperHalliwellová

Skončenie natáčania Čarodejníc pre Combsovú koniec hereckej kariéry neznamenal.V roku 2010 pre ňu začal ďalší hereckýkolobeh v obľúbenom seriáli Roztomilémrchy, ktorý trval až po rok 2007. Čo možno mnoho ľudí nevie, Holly a Shannen boli najlepšie kamarátky už osemrokov pred tým, než začali hrať v Čarodejniciach. Práve Shannen ju mala vziať na konkurz seriálu. Ojej priateľskomvzťahu so seriálovými sestrami a kolegyňami svedčí aj fakt, že každý týždeňHolly večerala u Alyssy a u Shannen zase na rančivenčila svoje kone.

Holly Marie Combs v roku 1998 a 2018 (Zdroj: Photo © WB Television Network, YouTube/OSSA)
Zobraziť galériu (7)
Holly Marie Combs v roku 1998 a 2018 (Zdroj: Photo © WB Television Network, YouTube/OSSA)  (Zdroj: Photo © WB Television Network, YouTube/OSSA)

V osobnom živote sa už v roku 2003 vydala za Briana "Travisa" Smittha. Podobne ako pri Alyssy, ani Holly prvé manželstvo nevydržalo a od roku 1997 sú od seba.Druhýkrát sa vydala v roku 2004za dlhoročného priateľa Davida Donohoa, ktorý pracoval v štábe seriáluČarodejnice. Majú spolu troch synov. S druhým manželom sa rozviedla po siedmich rokoch manželstva. V roku 2017 oznámila zásnuby so svojím novým priateľom Mikeom.

Rose McGowan- PaigeHalliwellová

Rose McGowanová nahradila v štvrtej sérii ČarodejnícShannen Doherty. Neskôrsa ešte blysla napríklad vo filme Štvanec IRA (2008), Pastorova žena (2011), v seriáli Kde bolo, tam bolo a Chosen. V roku2007si zahrala v sériiGrindhouseod režisérovQuentina TarantinaaRoberta Rodrigueza. Vroku2014režírovala krátky film Dawn,ktorý sa točil okolo dospievajúcej dievčiny z prísnej rodiny. Snímkazískala úspech a nomináciu na Sundance FF.Okrem herectva sa venovala aj modelingu,krásne spieva a vydala aj knihu.

Čo sa týka jej životných partnerov, o nich Rose núdzu nemala.Začiatkom roka 1993 začala chodiť sBrettom Cantorom, ktorého považovala za spriaznenú dušu. Idylka sa skončila tým najhorším možným spôsobom, keď bol Brett v júli toho istého rokubrutálne zavraždenývo svojom dome. Vrah sa stále nenašiel. Neskôr mala vyše trojročný vzťah srockovým hudobníkomMarilyn Mansonom, s ktorým sa rozišli pre veľké rozdiely v životnom štýle.

Počas natáčania sérieGrindhousesa vyskytlišpekulácie, že chodila s režiséromRodriguezom, ktoré dvojica potvrdila nafilmovom festivale v Cannes. Ani v tomto prípade nezazvonili svadobné zvony a dvojica sa rozišlav roku 2009. Až o štyri roky neskôr sa dočkala svadby, a to sumelcom Daveyom Detailom. Manželstvo však vydržalo len štyri roky. Dôvodom mali byť nezlučiteľné rozdiely. Momentálnechodí s modelom Rainom Doveom.

Rose McGowan počas natáčania Čarodejníc a v roku 2018. Je to vlastne tá istá osoba? (Zdroj: Photo © WB Television Network, Grant Pollard/Invision/AP)
Zobraziť galériu (7)
Rose McGowan počas natáčania Čarodejníc a v roku 2018. Je to vlastne tá istá osoba? (Zdroj: Photo © WB Television Network, Grant Pollard/Invision/AP)  (Zdroj: Photo © WB Television Network, Grant Pollard/Invision/AP)

Rose v Čarodejniciach vynikala jej jemnoukrásou. Tá sa však po rokochkamsivytratila.Podľa jej slov ide ovýsledok nepodareného lekárskeho zákroku. Počas operácie na odstránenie celoživotného problému s dutinamijej údajne chirurg náhodne prepichol kožu pod pravým okom.Chyba juprinútila k rekonštrukčnej operácii, keďžeoko vyzeralo "mierne zavreté".Potom podstúpilaoperáciu na ľavom oku, aby vytvorila rovnomerný vzhľad. Či už to tak je alebo nie, jemná kráska je preč.

Brian Krause -LeoWyatt

Dnes už 50-ročný Brian Krause stvárnilsvoju prvú veľkú rolu vo filme Návrat do veľkej lagúny (1991) a zahral si aj po boku Pamely Anderson vo filme Experiment (1995). Po účinkovaní v Čarodejniciach sa objavil v desiatkach filmov, preto núdzu o prácu nemal. V osobnom živote bol ženatý štyri roky sBeth Bruce, s ktorou májedno dieťa. SHolly Marie Combsovou sa spolu priateľsky stretávajú doteraz.

Brianovi Krauseovi pridali roky na sexeapeale (Zdroj: Photo © WB Television Network, Twitter/Brian Krause )
Zobraziť galériu (7)
Brianovi Krauseovi pridali roky na sexeapeale (Zdroj: Photo © WB Television Network, Twitter/Brian Krause )  (Zdroj: Photo © WB Television Network, Twitter/Brian Krause )

Viac o téme: ČarodejniceShannen DohertyRose McGowanAlyssa MilanoHolly Marie CombsBrian Krause
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu